Cristina-Ancuța POCORA

Hai la cros ca-i sanatos!

26 September 2009 ·

Astazi am fost alaturi de colegul meu, George Dumitrica, la Rosiorii de Vede (Telorman). Meritul lui George este ca a reusit sa stranga 500 de participanti la un cros pentru sanatate – “Burta Jos”.  

In acelasi timp, m-a inspirat: la primavara, voi organiza un astfel de eveniment si la Fetesti!

         

Maestrul (domnul senator) Cristian Topescu a avut cel mai important rol: a dat startul, a dat autografe si a inmanat premiile.

 

Am avut si eu un rol: am inmanat medaliile “de aur”.

   

3 Raspunsuri la “Hai la cros ca-i sanatos!”

 1. gabi says:

  Nu e rea initiava….asteptam primavara….si noi avem destule ”burtici de dat jos ”!!! 😛

 2. mai, mai, ce de pet-uri pe jos in ultima poza…

 3. cristina says:

  BUNA SEARA, Sunt din Fetesti si ma ocup de singurul club sportiv din oras care a reusit sa organizeze 3 ani la rand o competitie CUPA FETESTI dar din pacate nu e nimeni interesat sa faca ceva care sa atraga copii catre sport, miscare. In anul 2010 , in luna martie se v-a desfasura a 4-a editie a competitiei si desi avem in plan sa extindem aceasta cupa pe 2 zile nu putem. DE CE? Pentru ca nu intereseaza pe nimeni sa atragem bani catre oras , sa atragem potentiali investitori . Oare ce ar insemna pentru oras , pentru oameni, pentru copii sa avem in oras timp de 2 zile 5oo de copii din toate colturile tarii? pai sa ne gandim: cazare=bani consumatie=bani copii noi=prietenie,facem orasul sa evolueze, avem copii buni, campioni ai romaniei , campioni nationali , campioni ai orasului si totusi nimeni nu a venit sa ii aplaude. poate totusi exista un licar de speranta . poate dumneavoastra ne veti ajuta sa facem sport in oras.
  Am in plan pentru viitor adica in primavara sa atrag copii catre sport, si sper sa reusesc .Dar mai multe vom vorbi poate cu alta ocazie. oricum sper sa cititi mesajul meu si sa ne ajutati sa dezvoltam sportul ,orasul.
  multumesc.

Raspunde