Cristina-Ancuța POCORA

20 Raspunsuri la “http://bit.ly/jos-basescu”

 1. Butnaru Nicu says:

  DA,VREAU CA TRAIAN BASESCU SA PLECE!AJUNGEA SOSIT TIMPUL SA INTRAM IN NORMALITATEA VENIT TIMPUL SA-I SPUNEM LA REVEDERE

 2. gooo

 3. Irina Nita says:

  Da,vreu ca tovarasul Traian Basescu sa plece.

 4. Anton says:

  Am semnat petitia.Haideti la mitingul din 24 ianuarie in Piata Victoriei orele 12.00.Totul este autorizat.

 5. Cristina Istrate says:

  Da, vreau sa plece dictatorul, vrem salarii mai bune, nu firimiturile lor, vrem libertatea de cuvant, vrem democratie in adevaratul sens al cuvantului, nu comunism mascat sub fatada Partidului DEMOCRAT Liberal…Sunt niste jeguri care ne joaca pe toti pe degete si fura cu zambetul pe buze si cu o nonsalanta incredibila, in timp ce noi avem salarii de 5-600 de lei si nu ne putem plati nici macar datoriile…Jos cu Basescu, ne-am saturat!

 6. Eu nu ştiu încă un înlocuitor al domnului Băsescu… nu mă grăbesc deci să-i spun să plece. Dacă aş ştii că cineva susţine, cu şanse de alegere, un om care să nu fie “Jucător”… ba chiar şi puţin priceput în ale diplomaţiei şi în ale medierii… alta ar fi povestea. Dar până atunci nu mă grăbesc, să nu cumva să vină mai rău după rău.

 7. Fred Zlogzower says:

  Sa plece Basescu cu gasca lui de smechieri .
  Toate legile asumate si votate de putere trebuie revizuite .

 8. biblo
  crezi ca se poate mai rau?

 9. Anton says:

  La 18.01.2012 orele 16.00 la Stadionul municipal Slobozia,adunarea si mars pana in fata Prefecturii.Totul este autorizat si organizat.Acuma trebuie sa iesiti cu totii in strada.Haideti domnilor profesori,politiceni si consilieri si ce oti fi.Cu totii la marsul de protest.Acuma da domnilor Roman si Stroe!!

 10. Din pacate nu pot ajunge de aceasta data, pt ca efectiv nu am cu cine lasa bebelusul. Mama vine la mine abia joi la pranz si sper ca astfel sa ajung la mitingul anuntat ieri de dl. Crin Antonescu, in Bucuresti. Trebuie sa ne unim fortele si sa-I obligam sa avem alegeri anticipate!

 11. Cristina, USL sper sa nu uite ca de fapt poporul roman este cel care a declansat revolta. Nu vreau sa vad cum liderii USL confisca revoltele cum a facut Iliescu cu Revolutia in 89.
  Sa auzim de bine si multa sanatate bebelusului tau.

 12. […] ani de politici proaste au dus Romania in saracie. Demagogia a functionat mereu ca un catalizator pentru impulsionarea maselor. Romanilor le place sa vorbeasca mult despre nimic. Iar unii stau ca prostii […]

 13. vrem sa plece saducem si noi o viata mai buna speram ca asa o sa fie nu mai rau ca acum.EI vor sa scoata tara din criza cu bani nostri cu salarile de 600, 700 ron si ei cu salari de mi de euro unde este dreptatea aicea sa traiasca ei cu salarile noastre si dupa aceia sa ne spuna cum fac .SPERla o viata mai buna sa ma pot intoarce in tara mea nu sa mai stau prin straini.Sper si vreau sa cred ca o sa fie bine pertru toti ROMANI.

 14. @ Cristina

  Stimată doamnă,
  În 1996 am spus că nu se poate mai rău şi a venit domnul Constantinescu care s-a apucat domnia sa să demită premierul ce refuza să se prezinte cu mâna la chipiu în anticamera cotrocenistă… de nu a mai ştiut nimeni cum să o rezolve şi a intrat în cartea de drept constituţional. Şi astăzi este în Monitorul Oficial dovada că decretul de demitere semnat de domnia sa este antedatat faţă de demisia premierului.
  Apoi am avut o “manevră” de era cât pe ce să-l avem preşedinte pe dl. Corneliu Vadim Tudor. A urmat o altă speranţă de “mai bine”, Traian Băsescu… Păi credeţi că am votat măcar o dată cu speranţă de “mai rău”? Tot “mai bine” am votat şi deloc nu am căpătat, ca cetăţean, ceva respect. Şi totuşi lucrurile sunt astăzi mult mai rău decât în 1990, pentru că, din câte îmi aduc aminte, Piaţa Universităţii în ’90 nu avea paznici de la Jandarmerie, nu alunga nimeni protestatarii din stradă, ba intervenţia poliţiştilor domnului Chiţac a declanşat şi agresiunile ce au urmat, venirea minerilor şi aşa mai departe.

  Stimată doamnă,
  Se poate şi cu mult mai rău. Acest “mai rău” apare din faptul că următorul preşedinte beneficiază de toate abuzurile celor de dinainte, abuzuri devenite deja cutume pentru că nu au fost sancţionate de CCR sau parlamentar. Cu siguranţă că viitorul preşedinte se va folosi, la o adică, de faptul că preşedintele poate sili parlamentul să numească ce premier doreşte sub pedeapsa alegerilor parlamentare anticipate, viitorul preşedinte se va folosi de faptul că acest cuvânt “consultare” nu are nici o greutate şi nu implică obligaţia de a face… şi aşa mai departe.

  De aceea am avea nevoie de un spirit superior care să nu fie mânat de la spate de interese politice sau de dimensiuni personale în exercitarea mandatului. În acest moment nu văd în politica românească un astfel de personaj, toţi cei pe care îi ştiu sunt “jucători” şi agresivi… nici un spirit superior adevărat.

  Mai mult, în acest moment mi-ar fi mai multă frică de Crin Antonescu (virtualul candidat al USL pentru funcţia prezidenţială) decât îmi este de domnul Băsescu (care măcar mai are doar 2 ani de mandat şi scăpăm). Discursul domnului Antonescu este de foarte mult timp inacceptabil pentru o eventuală poziţie prezidenţială. Poate alţii mai au încredere în domnia sa, eu unul nu mai am încredere (deşi am avut în momentul în care a ajuns în fruntea PNL, nu este o poziţie de inacceptare în urma “chimiei” personale), ba chiar mi-e frică de posibilitatea ca domnia sa să ajungă preşedintele României. Nici domnul Ponta nu este o soluţie pentru funcţia de preşedinte, domnia sa poate fi eventual ceea ce şi-a propus, adică remier (caracterul bătăios este aici de ajutor şi nu incomodează… în plus s-a şi pregătit pentru această funcţie).

  Are USL, aveţi domnia voastră, alte două sau trei variante de preşedinte? Dacă da, vă rog să-mi comunicaţi şi mie aceste nume. Românii au nevoie în acest moment de un preşedinte care să fie al lor, care să lupte împotriva abuzurilor partidelor politice, al tuturor partidelor politice. Un preşedinte anti-politic care să sancţioneze cât mai mult orice raţiune de grup a Parlamentului şi a Guvernului, care să supravegheze cu atenţie separaţia şi echilibrul puterilor în stat, care să asigure o funcţionare apolitică a CCR… şi aşa mai departe.

  Cunoaşteţi numele unui asemenea candidat? Dacă nu… personal eu nu mă grăbesc să-l schimb prematur pe Traian Băsescu. Avem doi ani în care cetăţenii pot sancţiona atât de mult clasa politică încât politica să revină în făgaşul ei normal. Avem doi ani în care societatea civilă să propulseze un candidat calificat pentru funcţia de preşedinte.

  Chiar acum îl aud vorbind pe domnul Antonescu şi constat că domnia sa nu înţelege că cei din stradă sunt, în acest moment, împotriva sistemului politic abuziv, adică şi împotriva USL care contribuie la un sistem politic abuziv şi la un stat ce înjoseşte şi apasă cu piciorul pe grumazul cetăţeanului. Veţi vedea că dacă domnul Antonescu şi/sau Ponta merg în piaţă pe la 10 seara… vor fi şi ei huiduiţi, aşa cum a păţit-o şi domnul Ludovic Orban.

  Lumea strigă Jos Băsescu! pentru că domnia sa reprezintă, în acest moment, pecetea statului anti-popor, asta nu înseamnă că vor accepta USL numai pentru că sunt anti-Băsescu.

  Dacă politicienii nu vor avea o schimbare radicală de mentalitate, chiar dacă acest moment al protestului va trece, presiunea va continua să existe şi, peste încă un deceniu sau două, va izbucni iarăşi.

 15. razvan, nici noi nu dorim acest lucru. tocmai de aceea nu l-ai vazut pe Crin Antonescu prin Piata Universitatii. cei dintre noi care am mers in Piata am fost individual, ca si simpli cetateni, fara semnul partidului sau al institutiei pe care o reprezentam.
  marsul USL de maine vine sa arate solidaritatea noastra cu protestatarii, este o actiune organizata si asumata. Pana la urma, dincolo de functii vremelnice, toti suntem cetateni ai acestei tari si resimtim aceleasi probleme. Le strigam impreuna de aproape patru ani, unii dintre noi la TV sau la tribuna parlamentara, altii in strada, luptam fiecare cu mijloacele democratice pe care le avem.

 16. ccornel says:

  Tovarasul securist basescu ar trebui si anchetat pt. saracirea populatiei,subminarea economiei nationale si genocid. Va spune ce asta?

 17. Adevarul says:

  JOS BASESCU,JOS BASESCU,JOS RESTUL.SA VINA UN PRESEDINTE DE AFARA DACA NU SUNT IN STARE SA CONDUCA TARA.

 18. Adevarul says:

  JOS GUVERNUL SI CONFISCAREA BUNURILOR SA TRAIASCA IN MIZERIE.SA RIDICAM O INCHISOARE NUMITA INCHISOAREA GUVERNANTILOR PE STRADA SPERANTEI{SA TRAITI BINE}

 19. BEBI says:

  (* Administrator: regula postarii pe acest blog o reprezinta folosirea unui limbaj decent. Cuvintele sau expresiile care nu se inscriu in acest limbaj vor fi sterse!Multumesc pentru intelegere!)

  NU FII (cuvant nepotrivit,sters de administrator), NU STA CA SI UN (cuvant nepotrivit,sters de administrator) IN FATA ACESTOR (cuvant nepotrivit,sters de administrator)CARE TE MINT SI NU-I PASA DE TINE!!!!! , LOVESTE-I UNDE-I DOARE !!!! ACTIONEAZA !!!! NU TE LASA PACALIT DE EL! DACA ITI FAC CEVA RAU FA SI TU EXACT CAT RAU TI-AU FACUT EI- (cuvante nepotrivite, instigatoare,sterse de administrator)!!! NU FII (cuvant nepotrivit,sters de administrator) ESTI O FIINTA CE AI O VALOARE INESTIMABILA INCAT NICIUNUI (cuvant nepotrivit,sters de administrator)DIN (cuvant nepotrivit,sters de administrator) ADMINISTRATIE CONTROLATA DE (cuvant nepotrivit,sters de administrator)DE POLITICIENI SA -II FIE PERMIS SA TE NENOROCEASCA, BATJOCUREASCA, UCIDA DIN GRESALA(CACI NICIODATA NU VA PATI NIMIC DACA TE UCIDE EL PE TINE!!! FI OM!!! ACTIONEAZA ACUM!! NU ESTI UN (cuvant nepotrivit,sters de administrator)!!!!! ESTI DIN ACELASI MATERIAL CA SI DOCTORUL, MILITIANUL COMISAR SEF, FUNCTIONARUL PUBLIC, MAGISTRATUL, PROCUROR, JUDECATOR CARE ASTEAPTA MITA SAU ORICE FORMA DE PROFIT ILEGAL PT EL !!!!!!! ACTIONEAZA OMULE ACUM!!!!!!! NU TE LASA CALCAT IN PICIOARE!!!!! NU LASA PE CEI DRAGI TIE NENOROCITI DE ACESTE SUGATIVE DE BANI , FII O FIINTA UMANA !!!!! ARATA-LE CA ESTI O FIINTA UMANA!!!!!!! RIPOSTEAZA ACUM PENTRU CEI DRAGI TIE!!!!!!=USL RIPOSTEAZA!!!!!!! SI NU UITA TRAIESTI DOAR O VIATA , UNA SINGURA,SI ACEASTA FOARTE SCURTA , DE 60-65 DE ANI IN CELE MAI BUNE CAZURI DIN CAUZA LOR, CACI EI CONTROLEAZA TOT!!! NOI SUNTEM MULTI,EI SUNT PUTINI SI ORICAND POT FI INVINSI DE NOI,DACA ASTA NE DORIM.

 20. USL nu mai exista, a fost terminat la vrerea basescului tocmai de catre Ponta. Nici nu mai conteaza daca tonto-pontul isi da seama ce a facut, deoarece ABSOLUT TOTI cei cu care am discutat – votanti USL pina ieri, ca si mine – mi-au spus ceea ce spunea si Mircea Badea, pe buna dreptate, la A3, anume ca dupa declaratiile sale de infratire cu guvernul basescului, Victor Ponta nu va mai fi votat si nici o structura politica in care s-ar afla Ponta nu va mai fi votata. Cum nu-l vad pe Ponta renuntind la sefia PSD, si nici pe pesedisti dindu-l jos pe micul titulesc-diaconesc de la postul de eroare-la-comanda, e clar ca basescului i-a reusit pasenta. PNL trebuie sa iasa urgent din aliantele cu PSD si PC si sa candideze singur in alegeri. PNL a ramas de azi singura forta politica romaneasca anti-basescu si ca atare singurul partid care intr-adevar rezoneaza la unison cu vocea Pietei care cere JOS BASESCU. Daca se grabeste, Crin Antonescu poate recupera multe din fostele optiuni electorale pentru USL, tocmai prin desprinderea de PSD-ul lui Ponta care a sfidat vocea protestatarilor. In maximum 24 de ore Crin Antonescu trebuie sa inteleaga ca oricit de slab pregatit pt alegeri este PNL in teritoriu, mult mai paguboasa a devenit de acum alianta cu cei pe care electoratul de dreapta – si nu numai – ii considera, pe buna dreptate, tradatori, si ca atare PNL trebuie sa anunte clar ca devine singurul actor politic in rezonanta deplina cu cererea generala a electoratului. NICI EU NU MAI POT VOTA USL, VOI VOTA NUMAI PNL – ASTA DACA VOR MAI FI VREODATA IN ROMANIA ALEGERI.

Raspunde