Cristina-Ancuța POCORA

Împreună suntem puternici!

18 October 2012 ·

Ieri, pe Arena Naţionala, USL şi-a lansat candidații la alegerile parlamentare, intr-un eveniment de o anvergură fără precedent, semn al forței, unității și determinării Uniunii Social- Liberale.

80 000 de oameni au fost alaturi de noi si, prin ei, toata Romania!

 Mă bucură şi îmi dă încredere faptul că fac parte dintr-un proiect politic atât de solid şi viabil şi am siguranţa ca românii îl vor aprecia, acordându-i reuşita acestor alegeri. În felul acesta, vom avea, în sfarşit, şansa aplicării unui program de guvernare orientat catre oameni, pe termen lung.

 În România, se poate guverna fără austeritate şi, mai ales, fără hoţie!

 Aceasta este misiunea candidaţilor USL şi cu acest scop, în minte şi în suflet, vom da o lovitură puternică acoliților lui Traian Băsescu, ascunși sub umbrela ARD; o lovitură, sper, la fel de nemiloasă ca cea pe care ei au dat-o românilor, atunci când le-au înşelat speranţele şi nesocotit încrederea.

Regimul Basescu trebuie sa plece, cetăţenii României trebuie să-şi recapete demnitatea şi optimismul.

Prin acest eveniment, USL şi-a propus să le prezinte românilor, votanţii din 9 decembrie, pe cei care le vor reprezenta interesele în Parlamentul României, fără nicio legatură cu PDL sau cu PPE. În acelaşi timp, sunt sigură că participanții la Congresul PPE au remarcat sprijinul popular de care se bucură USL, în paralel cu lipsa de popularitate a PDL.

 USL, cu braţele deschise către fiecare român

In ceea ce ma priveste, ca si candidat al USL pentru Colegiul 1 Feteşti –Ţăndărei vreau să-mi continuu lupta pe care am început-o pentru corectarea legilor, sa-i reprezint pe ialomiţeni cu devotament, aşa cum m-am străduit in toţi aceşti 4 ani de mandat, să pun umarul la rezolvarea problemelor lor, despre care ştiu că nu sunt nici puţine şi nici mărunte.

2 Raspunsuri la “Împreună suntem puternici!”

  1. […] câte am vazut, pe lângă „veteranii” Alina Gorghiu, Cristina Pocora, Diana Tuşa, Bogdan Țîmpău sau Ionuț Stroe, pe listele de candidați ai Partidului Național […]

  2. Niky ilas says:

    V-am asteptat la Giurgeni dar fiind prea departe ati ajuns doar pana la Orasul de Floci ,ne pare foarte rau ca nu ne-am intalnit .va uram succes ptr o intalnire la Giurgeni !!!!Niky si ceilalti PNL-isti din Giurgeni

Raspunde