Cristina-Ancuța POCORA

in timp ce ne trimite pe noi la munca, ministrul muncii … agoniseste

19 April 2011 ·

O stire interesanta despre ministrul care ne trimite la munca, care taie indemnizatia persoanelor cu handicap, a mamicilor, cel care ne va lovi curand cu un nou cod social…

….

Hotnews – Ministrul Muncii, Ioan Botis anuta ca ar putea demisiona dupa ce s-a descoperit ca sotia sa este consilier intr-un ONG ce a primit fonduri europene si de la Guvern

Realitatea TV a prezentat in aceasta seara un document din care rezulta ca un ONG, EuroActiv Bistrita, condus de sefa de cabinet a ministrului Ioan Botis, a absorbit fonduri europene, dar si fonduri de la Guvern.

Televiziunea amintita a aratat ca respectivul ONG are sediul chiar in locuinta ministrului, dar nu a prezentat mai multe date despre natura activitatilor desfasurate de acesta si cum au fost accesate fondurile .

Intervenit telefonic, ministrul Botis a precizat ca nu face parte din asociatia amintita si ca Alina Capraru, cea care conduce firma, nu mai este sefa sa de cabinet activand in prezent ca simplu angajat la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca.

In legatura cu sediul firmei, Botis spune ca este vorba de o cladire de birouri care-i apartine sotiei sale, locuinta personala fiind chiar langa aceasta cladire. Acesta precizeaza ca Euro Activ Bistrita nu plateste chiriei sotiei sale avand un contract de comodat fiind vorba de o gazduire temporara pana cand aceasta isi va renova sediul principal.

Rasturnare de situatie. Sotia lui Botis este consilier la Euro Activ Bistrita

Pe parcursul emisiunii argumentele ministrului Botis au inceput “sa scartaie” acesta amestecand informatiile si fiind tot mai putin convingator.

Intrebat de liberalul Dan Rusanu cine a acordat cofinantarea din partea statului roman, Botis a recunoscut ca Autoritatea de management a fondurilor este din subordinea Ministerului Muncii.

Imediat insa ministrul a recunoscut ca sotia sa este consilier la acea firma, deci platita din fonduri europene, desi pe tot parcursul emisiunii a insitat ca nici el si nici sotia sa nu au niciun castig material din firma incriminata.

Ioan Botis a anuntat in direct ca are in vedere demisia “daca este o problema de morala” si ca va reflecta zilele urmatoare la aceasta problema.

Comentariile mele nu isi au rostul.

3 Raspunsuri la “in timp ce ne trimite pe noi la munca, ministrul muncii … agoniseste”

  1. Ramona says:

    Acum daca a luat singur fondurile poate sa demisioneze, dar daca le-a impartit frateste, nu cred ca-l lasa… sufletul.

  2. […] in timp ce ne trimite pe noi la munca, ministrul muncii … agoniseste – Cristina Pocora […]

  3. gabryela says:

    dezgustator si gretos acest tovaras!

Raspunde