Cristina-Ancuța POCORA

INTREBARE CATRE IALOMITENI: EU CUM VOTEZ LA MOTIUNE?

07 June 2010 ·

scrisoare catre parlamentari din partea sindicatelor

Pentru ca dl. Boc a venit si si-a asumat raspunderea in Parlament pentru cele doua legi prin care taie saracia si pentru ca a fost depusa o motiune de cenzura care sa-l imiedice sa puna in practica aceste masuri, eu, parlamentar de Ialomita, vin si va intreb: Cum sa votez la motiune?

In acelasi timp va pot spune, ca de la cabinetul meu parlamentar, voi incerca sa consult telefonic cat mai multi cetateni ialomiteni, pe acest subiect.

Ialomita are 6 voturi (parlamentari): 4 deputati: Cristina Pocora (PNL), Marian Neacsu (PSD), Dan Mircea Popescu(PSD), Gheorghe Tinel (PDL)si 2 senatori: Tudor Pantaru (PDL) si Mihaita Gaina (PSD)

Cuvinte Cheie:
, , , ,

9 Raspunsuri la “INTREBARE CATRE IALOMITENI: EU CUM VOTEZ LA MOTIUNE?”

 1. Habar nu aveam cine sunt Tudor Pantaru, Marian Neacşu, Gheorghe Tineş şi Mihăiţă Găină. Bine, că nici acum nu ştiu prea multe despre aceşti domni. Sunt oameni cunoscuţi în parlament?

 2. @biblo
  voi incerca sa nu fiu subiectiva si nu voi face aprecieri despre acesti domni.Nu stiu exact ce inseamna “cunoscuti in parlament”. Eu oi fi cunoscuta in prlament?
  Ceea ce po spune si ma enerveaza este domnul senator Pantaru, senator si peste colegiul meu de deputat. Ma enerveaza ca nu are nicio treaba cu politica,cu Parlamentul sau cu cetatenii care l-au votat. el este medic in slobozia…

 3. Gabi says:

  Domnilor parlamentari din Judetul IALOMITA , v-am ales pentru a ne sustine interesele noastre , ale poporului …VOTATI PENTRU MOTIUNEA DE CENZURA …indiferent de culoarea politica pe care o reprezentati ganditi.va la acest popor care prin aceste legi va fi condamnat la foame si saracie.
  In aceste momente noi cei care am votat cu voi ne bazam pe cele 6 voturi …VOTATI MOTIUNEA !

 4. Gabi says:

  Iar apropo de cei 3 deputati in judetul Ialomita : Marian Neacsu (PSD), Dan Mircea Popescu(PSD), Gheorghe Tinel (PDL)si cei 2 senatori: Tudor Pantaru (PDL) si Mihaita Gaina (PSD)….eu in afara de campania electorala nu i.am vazut pe acesti domni …ei ne reprezinta doar cu numele, actiuni nimik ….macar atata lucru sa faca, sa voteze motiunea ….!!!!!!
  Desi nu cred ca au coloana vertebrala cei de la PDL sa o voteze …chiar vreau sa ne tineti la curent cu voturile celor mentionati mai sus …asa or sa vada cei care i.au votat ce fel de oameni sunt ….in ceea ce priveste votul dumneavoastra, noi, cei din colegiul I avem incredere ca ne sustineti … 🙂 si ne bazam pe votul dv.

 5. Doamnă,
  Cu siguranţă că sunteţi cunoscută în parlament, doar luaţi cuvântul la fiecare şedinţă. De asemenea este cunoscut şi dl. Dan Mircea Popescu. Domnul Panţuru nu a luat cuvântul decât când a depus jurământul.

  Mama mai face ea confuzie, din când în când, între Pocora şi Pora, niciodată însă ca imagine, doar ca sonoritatea numelui. Bănuiesc că sunteţi relativ bine cunoscută şi în spaţiul mediatic.

 6. Anonim says:

  Cu siguranta ca DV. veti vota Motiunea.
  Dar cred ca ar trebui ca aceasta intrebare sa o adresati si parlamentarilor puterii, si mai precis “mamelor” acestora, la care ei fac trimitere doar atunci cand opinia lor le este favorabila.

 7. Anonim says:

  Poate nu ar fi rau sa faceti o scrisoare deschisa catre mamele politicenilor din RO!

 8. gabryela says:

  D-na Cristina cum este se va diminua cu 25% si salariul asistentului persoanei cu handicap grav,dar indemnizatia persoanei cu handicap grav?sper sa pice nemernicii acestia de guvernanti la motiune!?

 9. @gabryela

  Salariul asistetnului personal conform reglementarii guvernamentale se ruduce cu 25% deoarece asistentul personal este bugetar fiind incadrat de primarie. Indemnizatia persoanei cu handicap din cadrul prestatiei sociale nu este redus indiferent de gradul de handicap.

Raspunde