Cristina-Ancuța POCORA

Investitii locale

15 November 2009 ·
In aceasta dimineata pentru locuitorii cartierului Buliga (Fetesti) s-a rezolvat o mare problema. Primaria a inaugurat un put nou care va asigura apa potabila si cu presiune pentru locuitorii din Buliga.
 
Domnul Ionascu (primarul mun. Slobozia) ar trebui sa faca o vizita la Fetesti pentru a vedea ce trebuie facut pentru ca cetatenii sai sa aiba apa potabila!

         

8 Raspunsuri la “Investitii locale”

 1. MARIN says:

  O PROBLEMA MICA pentru cei multi dar, MARE PENTRU CEI PUTINI din comunitatea respectiva !

 2. asa este!

 3. nimeni says:

  Lasati-ma sa ghicesc: primarul bun e PNL-ist iar cel rau e din orice alt partid. Nu-i asa ca sunt prea destept? Parca era mai bine daca raportati 2-3 fantani construite cu un an inaintea terminari cincinalului. Nu va suparati pe mine, uneori am impresia ca sunt amuzant.

 4. nimeni says:

  Inca un sfat: evitati virgulele puse aiurea si cacofoniile. Parca in CV-ul dumneavoastra impresionant am vazut si o functie de profesor asociat pe la o fabrica de diplome pentru semi-analfabeti. Stiu, competenta nu e un citeriu la numirea intr-o functie.

 5. hermann says:

  Energica ca intotdeauna, din pacate asa ceva nu am mai intalnit pana in prezent, decat la o singura fosta colega a noastra, care a ales drumul pe rozoare. Insa exemplul tau ar trebui luat de multi, de foarte multi, defapt de toti cei de la noi si acum nu ne mai chinuiam sa facem campanie, cand in primul rand trebuie sa ne luptam cu galbiorii nostri si apoi sa trecem la altii…
  Felicitari! si sper sa se nasca in fiecare secunda un om ca tine si numai asa o sa avem speranta ca ceva, odata se va schimba in bine, adica in normalitate…

 6. […] Cristina, Adelina, Roxana,, Codrin, Marian, stiu ca o sa fiti afectati. Haideti sa ii cerem lu’ asta banii […]

 7. @nimeni
  da, primarul este liberal. timp de 19 ani primarul a fost de la PSD iar orasul acesta nu a primit nici macar bani din proiecte guvernamentale, pentru ca nu facea nimeni proiecte. Despre finantare europeana…nu mai vorbesc!
  Este colegul meu,eu il laud, dar oamenii de buna credinta din Fetesti pot spune ca se vede ca de un an de zile au Primar.

  @hermann
  gata gata, ca mi se urca la cap! 🙂

 8. ionela says:

  e bine, totusi se mai face si ceva pentru comunitate.dar ce sa mai zic cand in an de criza s-au dat zile libere de la stat ,iar cei care au salariu minim pe economie au luat salariu si mai mic decat de obicei. Cum sa mai traiasca decent? iar primariile locale au cheltuit destui bani cu montatul ornamentelor de craciun mai multe ca anul trecut,demontatul si plus curentul electric consumat de la 1 decembrie-pana aproape 15 ianuarie.primarii au uitat de criza?

Raspunde