Cristina-Ancuța POCORA

6 Raspunsuri la “invitatie”

 1. sper ca ne vedem acolo ! 🙂

 2. tibi says:

  Oare ar putea Clubul Bloggerilor Liberali(CBL) sa analizeze cu aceasta ocazie urmatoarele 2 idei:

  1. transparenta totala a tuturor cheltuielilor facute de toate unitatile de stat ( ministere, prefecturi,primarii,CJ-e si CL-e, agentii,regii,inspectorate,unitati de invatamant si sanitare,etc)prin postarea regulata si detailata pe site-ul propriu a tuturor acestor cheltuieli (atat cu personalul cat si cu achizitiile de materiale, servicii si investitii).
  2.responsabilizarea imperativa a tuturor sefilor de unitati de stat(ministri,primari,prefecti,presedinti de CJ si CL,inspectori-sef, directori de regii,agentii, unitati de invatamant si sanitare,etc) prin pierderea automata a functiei in cazul in care unitatea a pierdut irevocabil un proces si seful unitatii nu recupereaza in trei luni prejudiciile aduse unitatii(sau nu esaloneaza recuperarea acestora sau nu intenteaza proces celor vinovati pentru recuperarea acestora).

  precum si urmatoarele metode de materializare treptata a lor:

  3.CBL sa faca presiune asupra PNL (a conducerii PNL) pentru ca PNL sa accepte ca aceste doua idei sunt corecte,oportune,nu contravin legislatiei,nu presupun cheltuieli, sunt populiste (in sens bun)si pot fi introduse in documentele programatice ale PNL.
  4.CBL sa faca presiune asupra conducerii PNL pentru ca la urmatoarele alegeri locale (2012) PNL sa nominalizeze candidati la functiile de primari si de presedinti de CJ-e care sa isi insuseasca cele doua idei,sa promita public ca le vor respecta daca vor fi alesi si sa isi faca campanie electorala (si) cu aceste idei.PNL in ansamblul lui sa isi faca campanie cu aceste doua idei. Desigur ca acesti candidati (cat si PNL) ar realiza ca posibilitatea de a avea beneficii incorecte (personale si de grup) ar fi sensibil mai mici.Dar si sansele de a castiga alegerile locale ar fi sensibil mai mari pentru ca aceste idei sunt si populiste ( in sens bun) si ar atrage multi votanti nehotarati, dezamagiti sau indiferenti.
  5.CBL sa faca presiune asupra PNL pentru ca la urmatoarele alegeri generale PNL sa nominalizeze candidati la functiile de parlamentari care sa accepte public cele doua idei,sa isi faca campanie electorala (si) cu ele si sa promita ca vor incerca sa reglementeze (legifereze) cele doua idei. PNL sa isi faca campanie electorala cu cele doua idei si sa promita public ca daca va ajunge la putere va impune sefi de unitati de stat (ministri,prefecti,inspectori-sef,directori,etc) doar persoane care sa promita public ca vor respecta cele doua idei.

  Daca considerati ca acest lucru nu este oportun sau corect sau posibil Va rog sa explicati de ce.

 3. Să faceţi poze!

 4. nu vrei sa faci tu?

 5. 🙂
  Păi…
  1. Eu nu sunt blogger PNL…
  2. Nu am un aparat performant. Este o vechitură de doi lei.
  3. Nu pot să ies din casă… N-am mai ieşit de câteva luni nici până în faţa blogului, pardon, a blocului (spre disperarea serviciilor care urmăresc creatorii de bloguri incomode :D)

  Dar, dacă mi le trimiteţi pe email, promit să le pun pe blog, chiar dacă îmi trimiteţi şi o 30-50 de poze. Am răbdare să informez publicul internaut

  În altă ordine de idei…
  Privesc la televizor moţiunea admirând sacoul celei ce o prezintă…

 6. scuze,
  nu am reusit sa ajung.
  am umblat sa cumpar premiile pentru Balul de maine, de la Tandrei! Acum ma rog sa nu mai ninga, sa nu mai bata vantul si sa nu sa se inchida Autostrada Soarelui

Raspunde