Cristina-Ancuța POCORA

ION VLAD, un mare sculptor din Fetesti…

30 May 2009 ·

“Patru puncte cardinale au marcat geografia vietii mele artistice: FETESTI, sursa de inspiratie, CALARASI, formarea, BUCURESTI, perfectionarea, iar PARISUL, desavarsirea. Celelalte au fost doar treceri cu lasare de urme”

 

                                                            ION VLAD

 

“Am scris despre “punctele cardinale”, despre “treceri” si despre marele artist Ion Vlad. E un miracol faptul ca eu am fost cel ales.”

 

EMIL DRUNCEA

 

Emil Druncea, un fetestean a scris o carte despre Ion Vlad, un artist universal, pornit din Fetesti.

Sunt mandra cand intalnesc oameni pasionati precum Emil Druncea si aflu ca Fetestiul a dat lumii un mare sculptor, precum Ion Vlad!

 

Informatii despre Ion Vlad:

http://www.onlinegallery.ro/dialog/vlad-3.html  

http://www.romlit.ro/s.o.s._ion_vlad

 

 

5 Raspunsuri la “ION VLAD, un mare sculptor din Fetesti…”

 1. hermann_pnl says:

  La multi ani draga de ziua copilului si “succesuri” la toate demersurile tale inaltatoare!

 2. La multi ani tuturor copiilor.
  De 1 iunie am ales sa fiu alaturi de copii cu dizabilitati. Copii mei de la Trebuie Fetesti au venit din nou la Parlament pentru a-si expune creatiile. Sunt grozavi! Grozavi sunt si voluntarii de la liceul Carol I Fetesti care au grija de ei! Ii felicit din suflet!

  Cat despre “succesuri” si “scaun electric” incep sa ma gandesc ca ele au aparut pentru ca domnisoara era cu gandul la drogurile usoare.

 3. Lege nu se plica domna sint o pesona tanara 28 de an si vreu sa lupt petru drepturile mere care nu se plica in comun vreu sa luptam in preun si sa putem reusi va vad o domna cu multa sufret in care va inplicati in a vara de fuctie care sinteti vreu sa luram in preun si sa spagem acist baraj si neputinta care se carterizaza pin nepasare vreu tare mult sa munccim in preuna astept un raspus stiu ce sinte o pesona ca mine acest luru.

 4. Cristina Ancuta vreu sa faceti ce va cu institutile care nu se plica rege care se ocupa cu pesonele dizabilitati in o pota voce a lor in pimu rad spetori sociali si inspetori socieari sa fac treba asa cum trebue sa vina la fata locului nu sa de 3 zile si vina sa fac treba si sa vina uget la fata locului obligat de lege in vigore asa cum zi e doar mila rede e parmetari se insal amalinic rau asosit sa ara un repezeintat de baza eu osa fac tot ce sta in putere sa fac acest luru si cu domnavostra si tare mul vreu sa luptam in preuna sint un baieat interigein care merita investit aceste instituti sa parie ce durere ca nu fac nimic am dat tel pete tel nimic zic ca vin dupa 3 de zile ma amana osa dau un judecat.cu buna voiinta nu se pote.

 5. Ce vreu eu dela stat romna coform cu lege in vigore rampa pete tot ma refer la bloc traspot instituti bublice scola pimari misloc in traspot politie casa poporului afer la baruli si restaurate biserici indiferet de coferisa lor tote sint obligate sa se cofomeze cofom lege casa se sefasore asa ca toti oameni care are dreptu la cest luru paruri nu sint dotate cu veciuri petru pesone cu dizabilitati e stigator la celuri sint bajocoliti si in deradere aceste pesorne acum nu osa fie osa lupt eu domnul osa ma jute.Vreu sa va spun ca greu se face o rampa la bloc cu mute dosare si multi nevi mama sa dus sa fac asta petru ca e abar dare de legele astea eu mam interesat de legele astea care euopa lea dat si noua.Preseditere Traiean Basecu nu face nimic de cat sa ceara cu presa loc sa fac ce va concret cu noi si cu voi.Sint foarte de multumit ca nu se plica legea sper ca de azi in colo ca mine sa fie multi si sa luptam in preun la ce piveste acest aspect.

Raspunde