Cristina-Ancuța POCORA

Iran: Femeile bronzate vor fi arestate

29 April 2010 ·

Femeile cu bronz vor fi arestate, avertiza şeful poliţiei iraniene. Mesajul vine la puţin timp după comentariile unui cleric de orientare dură, care pretindea că femeile care se îmbracă sumar îi corup pe tineri şi provoacă cutremure.

Astfel că femeile bronzate se consideră că încalcă legea islamică şi vor fi arestate în Iran, arăta şeful poliţiei din Teheran.

“Publicul se aşteaptă ca noi să acţionăm ferm şi rapid dacă vedem orice comportament nepotrivit al femeilor şi bărbaţilor, care sfidează valorile islamice,” sublinia Hossien Sajedinia .

“În unele zone din nordul Teheranului, putem vedea multe femei bronzate şi tinere care arată ca manechinele. Nu vom tolera această situaţie şi mai întâi vom aresta pe cele găsite în această situaţie, iar apoi le vom aresta şi închide.”

mai multe…

3 Raspunsuri la “Iran: Femeile bronzate vor fi arestate”

 1. 😀
  Nu pot decât să fiu de acord. Aşa este… “femeile care se îmbracă sumar îi corup pe tineri şi provoacă cutremure”. Cred că această lege este “un mast” şi la noi. Avem şi noi ceva vulcani consideraţi stinşi care ar putea să irumpă cu lavă fierbinte din cauza lor. 😀

  Tocmai am auzit la emisiunea lui Măruţă că nu ştiu ce cuconiţă din România este cea mai recentă bombă sexy din Spania (parcă Spania). Probabil că de aceea are Spania probleme economice… 😀

  Ce timpuri am ajuns să trăim!

 2. @biblo
  acum incep sa inteleg care este cauza cutremurelor din Vrancea! 🙂

 3. ha ? cum vine asta ?

Raspunde