Cristina-Ancuța POCORA

isi bat joc de noi!?!

01 September 2009 ·

Mesaj pentru doamna Andronescu, ministra Educatiei:

Sursele spun: Patru cadre didactice de la Scoala 10 din Bucuresti/Primaverii (directoarea, doamna Fercu Camelia, directoarea adjuncta, dna Enache Doina si inca doua profesoare), vor participa, in perioada 21 septembrie-6 octombrie la un schimb de experienta, pe bani publici, din cate am inteles, …unde credeti?………in Tenerife!!!!!

 
  Am fost si eu in Tenerife, dar…in vacanta, si va pot spune ca nu arata a loc unde sa faci schimb de experienta in ceea ce priveste ceva legat de o scoala I-VIII!!!!!!!

Cam asa arata pe acolo! 

http://images.google.ro/images?hl=ro&source=hp&q=tenerife&um=1&ie=UTF-8&ei=xUqdStW8EKTimgOas7zJAg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4

Maine voi afla mai multe detalii si am sa revin, dar mie mi se pare absolut halucinant ca, pe bani publici, in conditiile actuale, in timpul anului scolar, sa pleci doua saptamani, la un schimb de experienta in …Tenerife!

Tot maine am sa adresez si o intrebare doamnei ministru pe aceasta tema?!

Cum de finanteaza ministerul o asemenea excursie, in conditiile in care, cu lacrimi in ochi, doamna ministru, da oameni afara!?

 Cum tolereaza absenta timp de doua saptamani a patru profesori (matematica, fizica, biologie…)? 

Sau poate, acesta este pretul platit pentru ca profesorii sa munceasca 10 zile fara plata?!

 

Ati mai auzit de astfel “de arogante”?

PS. Doamna Ministru, daca mai aveti bani pentru astfel de schimburi de experienta, eu va transmit dorinta profesorilor de la Liceul Carol Fetesti: avem acolo, in constructie, un campus scolar pentru toti elevii din comunele invecinate si am mai avea nevoie de bani!

4 Raspunsuri la “isi bat joc de noi!?!”

 1. gabi says:

  Schimb de experiente le trebuie profesorilor??!!!!….acum in plina criza..?…ca si intrebare pe d.na Andronescu cum de exista bani pentru asa ceva ?!? de ce nu face altceva cu bani aia .?!?Este inadmisibil in asemenea situatie de criza ca faci asa ceva… oare nu realizeaza cat de grava este situatia elevilor in acesta tara ….inainte exista un abecedar dupa care invatam toti de la o generatie la alta …acum i.a zapacit pe copii…!!!!!!!!!!
  Mai nou am inteles ca a scos din orele de educatie fizica…..bravo!!!!!!! desteapta miscare…!!incurajeza sedentarismul la o varsta asa de frageda!?!?

 2. iti citesc blogul, te admir, dar pana nu postezi mai multe detalii nu iti pot da dreptate…..sunt bani publici? este vorba de un program european contractat cu mult inainte? faptul ca este o destinatie exotica nu inseamna ca nu au scoli si acolo, ca nu dezvolta programe europene de mobilitate si acolo (zic si eu)……

 3. @andrada
  este corect ceea ce spui. Eu informatia o am de la cineva din interior. O aprofundez si cum am detalii …
  Tocmai de aceea pun intrebari! Mi se pare putin cusuta cu ata alba povestea cu destinatia!
  Voi reveni

 4. cristina says:

  Schimb de experiente in Tenerife?!oare cand se vor depolitiza conducerea scolilor?Iar pe aceasta Camelia Fercu nu o cerceteaza nimeni, stie cineva de cati ani ocupa functia de director al scolii nr.10Maria Roseti si ce comisioane primeste pentru acceptarea ofertei de carti practic impuse elevilor respectiv parintilor pe parcursul anilor scolari si pentru mentinerea in scoala in firmei de paza si protectie BGS?
  Este inacceptabil sa mai fie trimisa si in Tenerife la relaxare!!

Raspunde