Cristina-Ancuța POCORA

Jurnal de campanie. Saptamana 2: Door to door sau poarta cu poarta in Colegiul 1 Fetesti-Tandarei

26 November 2012 ·

Saptamana 2 de campanie. O saptamana plina, in care am facut “door to door” sau cum spun eu, poarta cu poarta. O saptamana in care echipa USL din Colegiul 1 Fetesti-Tandarei a ascultat problemele oamenilor din Fetesti (Fetesti sat, Vlasca), Tandarei, Gura Ialomitei, Platonesti-Lacusteni, Giurgeni, Mihail Kogalniceanu. O saptamana in care am plantat plop alb la Tandarei, am marsaluit alaturi de peste 300 de sustinatori, prin Tandarei si Fetesti, am discutat despre fenomenul violentei domestice si sperantele pe care le da noua lege victimelor, o saptamana plina de campanie.

Ma intreba cineva de ce nu facem adunari publice, in Camine Culturale si i-am spus categoric, ca vreau sa vin eu catre oameni, ca suntem datori sa-i vizitam, sa-i ascultam si in urmatorii patru ani sa le rezolvam problemele. Astfel intalnim multi oameni, astfel evitam sa ne intalnim intr-un camin doar cu sustinatorii nostrii.

Mergand din poarta in poarta ne intalnim cu sustinatori USL, cu oameni care nu ne sustin inca, vedem realitatea asa cum este ea . Noi avem curajul sa mergem printre oameni!

3 Raspunsuri la “Jurnal de campanie. Saptamana 2: Door to door sau poarta cu poarta in Colegiul 1 Fetesti-Tandarei”

 1. marian says:

  doamna cristina pocora cu ceva timp in urma va scriam si va solicitam ajutorul cu privire la persoanele cu handicap grav din nastere.
  va spuneam ca doresc diferentierea separarea la nivel legislativ intre persoana cu handicap din nastere si persoana cu handicap dobandit in masura in care cel cu handicap dobandit a muncit pana la dobandirea handicapului)
  m-am saturat sa vad persoane cu handicap dobandit care are si indemnizatie de handicap egala cu cel bolnav din nastere dar pe langa asta mai are si pensie de vechime in munca pentru ca a putut sa munceasca.
  nu vad un lucru normal ca un om care dobandeste un handicap in decursul vietii sa ii faca in ciuda celui cu handicap din nastere ca el are aceiasi indemnizatie si pe langa asta are si alte venituri,
  va dau un exemplu la aceste ajutoare ue un om are o pensie de 15 milioane cu toate astea el ia ajutoare ue pentru ca in decursul vieti a dobandit un handicap si beneficiaza de aceleas dreptruri ca mine care sunt handicapat din nastere care nu pot sa muncesc si am un singur venit de 290 de lei credeti ca este normal sa se intample asta?
  oare nu ar fi mai bine ca persoanei cu handicap grav din nastere sa ii se ofere un statut aparte in lege? nu ar fi mai bine ca persoana cu handicap nativ sa fie protejata de cei cu handicap dobandit care au si alte venituri in afara indemnizatiei de handicap?
  eu ca persoana cu handicap din nastere va spun ca da aceasta diferentiere este obligatorie daca doriti cu adevarat sa ajutati persoana cu handicap din nastere care asa se naste asa moare si toata viata depinde de indemnizatia asta pentru ca nu poate sa munceasca. cand am tras acel semnal de alarma dws doamna pocora ati spus ca nu sunteti imformata pe acest subiect si ca o sa va documentati. acum va intreb daca puteti sa ne ajutati pe noi cei cu handicap din nastere daca acum ati studiat acest subiect daca doriti sa deveniti avocatul persoanelor cu handicap nativ in parlament pentru o lege dreapta care sa ajute cu adevaarat pe cei cu handicap din nastere nu pe cei care fac peste noapte certificate de handicap si au aceleas drepturi ca mine care am handicap din nastere.

 2. Aleksutzu says:

  Buna ziua,
  Ati promis ca locuitorii municipiului Fetesti vor putea folosi podurile dunarene fara a plati taxa. Mai nou se mareste taxa de la anu. Cum ramane cu acea promisiune? Presupun ca promiteti din nou ca daca va alegem veti face tot posibilul sa ne obtineti aceasta facilitate. La fel si peste 4 ani si tot asa…….

 3. Chestiunea este rezolvata intr-un mare procent de guvernarea USL. iata detalii aici, (cateva posturi mai jos): http://blog.cristinapocora.ro/am-redus-valoarea-taxei-de-pod-de-6-ori-atat-se-poate-acum-din-cauza-hotiei-pdl/

Raspunde