Cristina-Ancuța POCORA

LA MULTI ANI CRIN ANTONESCU!

22 September 2009 ·

In aceasta seara l-am aniversat pe Crin Antonescu! O petrecere relativ scurta pentru ca aniversatul a trebuit sa onoreze o invitatie la tv (la Ciutacu).

(Desi domnul presedinte a plecat noi am mai ramas putin pentru a degusta tortul)

****

Astazi este ziua Presedintelui PNL si a candidatului nostru la Presedintia Romaniei!

La multi ani!

Crin Antonescu s-a nascut la 21 septembrie 1959 la Tulcea. Mama era invatatoare, iar tatal profesor suplinitor de limba romana. “Dupa obiceiurile vremii, n-a fost lasat sa termine facultatea, pentru ca nu avea o origine suficient de sanatoasa. Desi nu provenea dintr-o familie bogata, bunicul meu facuse totusi parte din clasa de mijloc, era finantist, functionar public.” …

10 Raspunsuri la “LA MULTI ANI CRIN ANTONESCU!”

 1. La multi ani, Crin Antonescu!

 2. El Ciu says:

  La multi ani si mult succes dlui Crin!

 3. Manu says:

  La multi ani domnule Crin Antonescu! Sper ca varsta de 50 de ani sa marcheze un punct important in cariera dumneavoastra politica si anume sa obtineti un mandat de presedinte.Succes la alegeri!

 4. Mihai Pitesti says:

  LA MULTI ANI domnule Antonescu si sa va dea Dumnezeu sansa de a scoate Romania din mocirla asta morala in care a infundat-o Basescu. Suntem alaturi de dumneavoastra si asteptam sa sarbatorim la Cotroceni!

 5. akmon86 says:

  Sunt un sustinator al lui Crin Antonescu. Intrucat nu vreau sa par un simplu partizan voi enumera cateva motive:
  1. Are un trecut politic curat. Desi este de 20 parlamentar, nu a fost niciodata implicat in vreun scandal politic, nici nu au planat asupra sa suspiciuni de coruptie
  2. Nu este un om care isi doreste cu orice pret puterea. A demonstrat acest lucru prin faptul ca a refuzat 2 portofolii ministeriale in guvernul precedent
  3. Are un discurs politic echilibrat, lipsit de artificii populiste. A declarat inca de la bun inceput ca va avea o altfel de campanie si se tine de cuvant.
  4. Este elegant, manierat, cultivat. O prezenta nu spectaculoasa, dar placuta. Genul de om potrivit sa reprezinte tara in relatiile internationale.
  5. Pare potrivit ptr rolul de mediator, si nu de jucator.
  6. Are in spate un partid care a avut performante bune la guvernare, performante care acum dintr-o certitudine au devenit un vis frumos.
  7.Este singurul candidat care poate trezi sperante si incredere din partea alegatorilor

 6. alex_iio says:

  LA MULTI ANI CRIN ANTONESCU!
  Anul asta vei primi cel mai frumos cadou in noiembrie! Voturile sustinatorilor!

 7. Paula says:

  La multi ani ! Sa speram ca urmatoarea aniversare va fi la Cotroceni 😉

 8. Doamne ajuta!

 9. Alynutza_m says:

  Ca sa completez ce enumera akmon86, in cazul meu as adauga punctele 8 (nu este arogant)si 9(arata superb).

 10. La multi ani!! vrem ca D-voastra sa fiti cel care sa ne aduceti din nou zambetul pe buze…Va iubim noi toti din Tlcea care suntem saracisi injositi de cei care stiu ca suntem alaturi de PNL-Dvoastra, ei fiind cei care au de toate pentru ca sunt PDL-isti care acum ne striveesc prin vorbele lor si fapte.sunt indemnati de cei de sus care nu au in ei …pic de umanitate. Fiti atre..noi ne mentinem si speram sa faceti ca acesta tara sa infloresca din nou!!

Raspunde