Cristina-Ancuța POCORA

La mulți ani tuturor tinerilor, dar și celor cu suflet tânăr!

12 August 2014 ·

Ziua Mondială a Tineretului se sărbătorește în fiecare an, pe 12 august.

Dincolo de clișeele adesea vehiculate cu ocazii precum această sărbătoare, tinerii chiar sunt viitorul națiunii! Trebuie să investim în ei, să nu le tăiem aripile blocându-le accesul la normalitate și la progres! Să ne aplecăm, așadar, mai mult spre bunăstarea celor ce pun bazele unei noi societăți, una mai bună pentru noi și pentru copiii noștri!

Repet: este nevoie de politici serioase, pe termen lung pentru #tineret, care să genereze schimbări reale! Nu sunt suficiente 2-3 programe prezentate în fața presei pentru a bifa și “sectorul tineret”! Un guvern care nu investește în tineri este un guvern care omoară viitorul!

Aceasta zi reprezintă o ocazie în plus pentru a susține și a înțelege importanța pe care o are #tineretul în dezvoltarea lumii actuale, de a înțelege nevoia imperativă a tinerilor de a se regăsi într-o societate sănătoasă care aplică politici pentru susținerea lor, de a identifica oportunități și șanse reale pentru a se putea dezvolta, pentru a învăța, pentru a-și construi un viitor.

La mulți ani tuturor tinerilor, dar și celor cu suflet tânăr!

“Tinerețea este zâmbetul viitorului în fața unui viitor necunoscut care e însuși viitorul, și e firesc să fie fericită. S-ar spune că răsuflarea ei este făcută din speranță…” (Victor Hugo)

Raspunde