Cristina-Ancuța POCORA

La Tandarei, doamnele au primit cadou o invitatie la teatru

06 March 2012 ·

 

 In aceasta seara am fost la teatru, la Tandarei. De fapt, am fost in sala de sedinte a Consiliului Local din Tandarei, unde Primaria a oferit in dar doamnelor din oras, o piesa de teatru. Un cadou foarte inspirat, de care m-am bucurat si eu foarte tare. Piesa primita in dar se numeste “Ma mut la mama” si ii are in distributie pe Adriana Trandafir, Andreas Petrescu  si Gabriel  Fatu.

 

Trebuie sa va spun ca piesa mi s-a parut foarte bine aleasa si ilustreaza multe dintre prejudecatile si stereotipurile legate de femeia-mama. Cred ca nu a fost doamna in acea sala care sa nu fi rostit macar o replica de-a Adrianei Trandafir sau un copil care sa nu fi folosit un gest de-al celor doi copii 🙂

    

 Maine voi merge la Gura Ialomiei, la o alta aniversare a doamnelor si domnisoarelor. Va povestesc .

5 Raspunsuri la “La Tandarei, doamnele au primit cadou o invitatie la teatru”

 1. Domnul Gabriel Fătu, piesă de bază a PPDD… 😀

  Despre piesă am auzit numai lucruri bune. Aştept să o văd la TV, dacă dă în cap unei televiziuni să o preia.

 2. Anton says:

  Stimata doamna deputat.Ce ati uitat sa scrieti este ca in sala s-au aflat numai doamne si domnisoare simpatizante si membre de partid de la PSD si PNL.De ce??Oare nu sunteti in comisia de egalitate in sanse.Nu cumva faceti discriminare intre cei ce va voteaza si cei ce nu??Si de ce pe banii nostrii a tuturor in incinta salii de sedinte a consiliului local??Postati poze mai multe ca sa fie probe multe la dosar.De ce USL la Tandarei nu are pana in prezent o sala de festivitati,macar ca la Mihail Kogalniceanu??De ce centrala termica trebuie vanduta pe nimic PSD-istilor si nu poate fi transformata in Centru cultural pentru persoanele de varsta a doua si a treia.Nu stiu cum acesti oameni mai pot scoate capul in randul poipulatiei??Chiar au tupeu.Au nenorocit orasul asta cu HCL-urile lor.Stiti cum este denumit PNL la Tandarei?? “PNL BAR TANDAREI”.Este ridicol ca tu partid istoric sa nu ai sediu si sa tii sedinte pe la carciumile din oras!!

 3. a venit doar ca actor. 🙂

 4. sincer, nu stiu cine au fost invitatete din sala. Eu am raspuns doar unei invitatii venite din partea domnului viceprimar.
  In privinta sediului PNL inteleg ca este o chestiune de timp pana cand noul presedinte al organizatiei va stabili un sediu.
  Lucrurile despre care vorbiti sunt grave si eu nu-mi permit sa comentez in absenta de probe.

 5. Scuze pentru intarzierea cu care a aparut aici comentariul dumneavoastra, dar nu imi explic de ce l-am gasit in spam si a trebuit sa-l recuperez de acolo. Sper ca nu au mai fost si alte comentarii care s-au dus acolo si s-au sters automat.

Raspunde