Cristina-Ancuța POCORA

La toate telefoanele eu aud DA pentru suspendare!

18 July 2012 ·

In loc ca, in aceasta campanie pentru referendum, sa vorbim despre “Romania sub Traian Basescu”, Presedintele suspendat ne vorbeste despre butoane si telefoane.

 

Daca tot e trandy subiectul, m-am uitat si eu pe biroul meu de la Comisia pentru egalitate de sanse pentru femei si barbati si am facut inventarul butoanelor.  Sunt doar presedinta de comisie parlamentara, prin urmare, nu am gasit nici un telefon cu 12 butoane. Telefoanele mele au multe butoane. Am insistat, insa, am apasat tasta 3 si… nimic…

 

Stiu, insa, ca, daca apelez de pe aceste aparate orice numar de telefon, sigur voi gasi la capatul celalalt o persoana careia guvernarea Basescu-Boc-Udrea-Videanu-Berceanu… i-a taiat fie pensia, fie salariul, indemnizatia pentru cresterea copilului, indemnizatia de handicap sau a “beneficiat” de masurile care au dus la inchiderea a mii de firme private.

 

Să nu uităm toate măsurile pe care guvernările PDL le-au luat, la îndemnul preşedintelui Băsescu şi care ne-au fost prezentate de către acesta:

 • Traian Băsescu şi PDL au tăiat salariile cu 25%!
 • Traian Băsescu şi PDL au crescut TVA la 24%, fapt care a dus la creşterea preţului la alimente şi utilităţi!
 • Traian Băsescu şi PDL au tăiat pensiile sub 1000 de RON, prin introducerea plăţii asigurărilor de sănătate!
 • Traian Băsescu şi PDL au tăiat subvenţia pentru încălzire, fapt care a dus la dublarea sau triplarea facturilor la încălzire pentru milioane de români!
 • Traian Băsescu şi PDL au desfiinţat aproape 70 de spitale, lăsând sute de mii de români fără acces imediat la servicii medicale!
 • Traian Băsescu şi PDL au desfiinţat şcoli şi au dat afară mii de profesori!

 

Cât de bine au trăit sub Traian Băsescu:

 • pensionarii cu pensii de nimic impozitate
 • bugetarii cu salariile tăiate
 • profesorii desconsiderați
 • medicii ale căror spitale s-au închis
 • întreprinzătorii care au dat faliment
 • șomerii care au rămas pe drumuri
 • persoanele cu handicap şi însoţitorii acestora
 • agricultorii.

 

Toate aceste lucruri vor continua, dacă românii îi vor mai lasă să revină la guvernare, dacă îl vor mai lăsa pe Traian Băsescu să facă jocurile de la Palatul Cotroceni.

Putem face dreptate, dacă pe 29 iulie ne prezentam la vot şi spunem DA demiterii lui Traian Băsescu!

9 Raspunsuri la “La toate telefoanele eu aud DA pentru suspendare!”

 1. valeriu p says:

  🙂
  deci dvs cenzurati toate comentariile care va sunt nefavorabile? ce parere aveti distinsa doamna politician,imi publicati un comentariu in care o sa va laud 100%?

 2. foarte bine spus, Cristina. Da, astea sunt lucrurile pe care niciun roman nu trebuie sa le uite cand merge la vot, pe 29. Asa as face bannerele de campanie

 3. nu am publicat mesajul dumneavoastra anterior pentru ca el cuprindea un limbaj nepotrivit pentru acest blog.

 4. laurentiu catrina says:

  http://www.biziday.ro/2012/07/08/intentia-de-vot-la-referendumul-de-demitere/
  blog al unuia care face emisiune la tvr 2 si care a banat multi dintre cei ce sunt pro usl si care se prevaleaza de faptul ca e in vacanta, dar favorizeaza pdl si pe traian basescu. umblati in campanie, dar pe bloguri care sunt finantate indirect din bani publici, va fac astia portocaliii, varza…
  poate dvs aveti acces la dl claudiu saftoiu …ca altfel e jale .

 5. Andrei says:

  Stimata doamna, un taran simplu care nu mai suporta nimicnicia Basescului si haitei lui va spune ca oamenii simpli vor vota DA …sa ne lase si pe 30 iulie dimineata sa fie saltat cum a saltat si el pe altii ( senatorul Voicu..si lista e mare..)..Si imediat sa se redeschida dosarul Flota, Mihaileanu, Alro..

 6. doresc sa le spun clar postacilor PDL – acesta nu este un loc in care dumneavoastra sa va postati injuraturile! Nu mai insistati!

 7. serghiei says:

  Sa va ajute Dumnezeu sa prindeți toamna cu ceea ce faceți în fiecare zi împreună cu toți “răzgândacii” din USL. Azi e alba și mâine dacă nu îmi iese cum vreau eu o fac neagră. Păcat de pensionarii care au votat la referendum când în toamna nu vor mai primi pensiile. O să le plătească USL din banii proprii?

 8. miut adriana says:

  Sunt pensionara care intretin de un an si jumatate un absolvent de facultate dintr-o pensie neta de 1300ron dupa 35 ani de munca ca fizician si nu ma plang (la fel cu alti pensionari inteligenti). Sigur nu traim ca dvs. dar nu murim de foame asa cum trambitati pe tv-uri. Eu sunt monarhista si nu am nici o feblete politica. Totusi, majoritatea de pe strada mea,atat pensionari cat si salariati au refuzat sa onoreze referendumul, nu pentru ca ni s-a cerut ci pentru ca ne-am adus aminte de cum s-au impus comunistii in Romania. Din blocul meu cel putin 20% din locatari nu au fost contactati de recenzori.La fel si in blocul de vis-a-vis. Si asta dupa ce m-am certat cu recenzorii care nu mai voiau sa vina a doua oara pentru cei pe care nu i-au gasit acasa. Oare ce siguranta poate oferi recensamantul? In ce va priveste, daca vreti sa fiti o doamna, lasati tatismele si respectati pe interlocutorii cu care vorbiti, nu-i intrerupeti ca nu-i politicos.

 9. intotdeauna imi respect interlocutorii si moderatorii. astept acelasi lucru din partea acestora.

Raspunde