Cristina-Ancuța POCORA

lucrarile la noul spital de la Fetesti sunt finalizate. vineri se taie panglica

04 May 2011 ·


După 20 de ani de la începerea lucrărilor de construcţie, vineri, 6 mai a.c., incepand cu orele 11, vom inaugura noul spital municipal ‘Anghel Saligny’ din Feteşti.

Acest moment reprezinta un eveniment foarte important pentru fetesteni si pentru noi, cei care in decursul timpului am sprijinit acest proiect. Impreuna cu autoritatile locale si cu administratia spitalului, am reusit sa atragem fonduri importante de la Guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu, si imbucuratoar pentru noi este ca acest proiect a fost continuat si de actuala guvernare.

Cel mai important lucru este ca fetestenii, dar si cetatenii localitatilor din jur vor beneficia de cele 150 de paturi și de condiții moderne atât din punct de vedere sanitar, cât și al aparaturii medicale.

P.S. Pe langa bucuria evidenta nu pot sa-mi ascund si nemultumirea legata de desfiintarea celuilalt spital din Colegiul pe care il reprezint, spitalul de la Tandarei. Oamenii din acea zona au ramas fara asistenta medicala de urgenta si de specialitate, iar drumul pana la Slobozia sau Fetesti ii poate costa viata.

2 Raspunsuri la “lucrarile la noul spital de la Fetesti sunt finalizate. vineri se taie panglica”

  1. Liana says:

    Sa fie intr-un ceas bun acesta inaugurare dar, ce ne facem cu liceul de vis-a-vis(CCCF) pentru care nu se gasesc fonduri de reabilitare? Poate la anu’ gasim ceva banuti si pentru consolidarea si renovarea acestei scoli.

  2. […] Vineri, ora 11.00 – inaugurarea Spitalului Municipal Anghel Saligny, Fetesti […]

Raspunde