Cristina-Ancuța POCORA

M-am upgradat!

30 January 2014 ·

După cinci ani de blogăreală pe “foaia de matematică”, după “reclamații, de genul – mai schimbă și tu fața blogului că nu cadrează…” m-am îndurat să mă despart de vechea grafică. Iatã rezultatul: un site interactiv, proaspăt, care sper să mă aducă mai aproape de voi.

Conținutul vechiului blog a fost preluat în totalitate pe noua platformă și au apărut elemente noi care să-l facă mai dinamic. Vă invit să vă exprimați față de noua platformă în sondajul alăturat!

Dacă sunt sfaturi, dorințe, observații legate de completarea platformei vă rog să le faceți acum pentru că, după cum vedeți că stau lucrurile, vă anunț că asta este “fața” cel puțin pentru următorii cinci ani!!!

P.S. Multumesc pentru ajutor IT-iștilor și prietenilor care au făcut posibilă transformarea!

4 Raspunsuri la “M-am upgradat!”

 1. Valeriu Mangu says:

  Articolul “Cand “fapta” este confundata cu “faptuitorul”, iar “instructia penala” cu “urmarirea penala”” pe:
  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 2. Silvana says:

  Sa fie intr-un ceas bun ! 🙂
  P.S. Lipsesc pozele cu Sofi… si sectiunea de “povesti din viata mea” *experienta de la gradi, plimbarea din parc, etc. care imi erau dragi.

 3. sunt toate vechile posturi. acestea sunt la “despre mine”, “familia mea”.

 4. Marian Stoica says:

  Este foarte bine realizata noua interfata a paginii de pe blog … asa este in ziua de azi,mai trebuie sa mai schimbam si sa mai adaugam cate ceva nou!!!
  Insa la anumite site-uri sau bloguri,administratorii acestor site-uri nu numai ca ne spun sa schimbam interfata,dar in anumite cazuri ne spun ca trebuie sa facem update la sistemul de operare,ca trebuie sa schimbam PC-ul (calculatorul) ca nu mai este compatibil,mie mi s-a intamplat cand mi-am schimbat pagina pe yahoo am primit un mesaj ca trebuie sa schimb monitorul,ca cel pe care il am de 15 inch nu mai este compatibil,ca trebuie sa schimb cu un monitor de minim 17 sau 22 de inch si apoi se poate face upgrade la noua mea pagina de pe yahoo!

Raspunde