Cristina-Ancuța POCORA

MADONNA

24 August 2009 ·

Miercuri, 26 august 2009, in Parcul Izvor, va canta Madonna. Nu pot spune ca sunt un fan inrait al ei, insa atunci cand am auzit ca vine in Romania am stiut ca trebuie sa particip la eveniment! Prin urmare, prin luna martie am achizitionat doua bilete, zona “Gazon A”.

Cum mai este doar o zi la mijloc, cam asa arata Parcul Izvor, vazut de la fereastra biroului meu:

 

(In vizita la “Madame Tussaurds” nu am ratat momentul de a ma fotografia cu Madonna cea din ceara, desi, dupa parerea mea, nu prea mi se pare ca e o copie reusita).

2 Raspunsuri la “MADONNA”

 1. cationica says:

  Doamna deputat şi eu am fost acolo unde v-aţi pozat dumneavoastră… Nu sunt defel o pudibondă dar mă întreb ce-aţi vrut să demonstraţi postându-vă poza lângă o păpuşă răscrăcănată?

 2. @cationica
  🙂 Dupa concert, iti marturisesc ca am fost atat de dezamagita de tot spectacolul incat nici nu am mai dorit sa scriu despre experienta “Madonna in Romania”.

  Despre poza, iti pot spune ca m-am fotografiat cu toate figurile de ceara din muzeu – gest tipic de turist. Am postat-o pe blog pentru ca in acea perioada se vorbea mult despre Madonna si am incercat sa aduc ceva nou!
  iti dau dreptate, nu este intr-o postura fericita si nici nu prea seamana!
  M-am entuziasmat si eu putin, dar mi-a trecut!

  P.S. Desi povestesc aici multe din activitatea mea, incerc sa mentin acest blog si in nota personala. Incerc nu intru in matrice.

Raspunde