Cristina-Ancuța POCORA

7 Raspunsuri la “maine “ma intalnesc” cu dr. Florin Tudose”

 1. si cand ne intoarcem ? 🙂

 2. sau cum? crezi ca voi primi cadou o camasa?

 3. Pai, succes la intalnire. Sper sa fie cat mai romantica. 😉

 4. Sa nu uitam ca vineri este si 1 aprilie, asadar iesirea din criza este cea mai proasta farsa.

 5. dreptaciu wiki says:

  LA ÎNCHIDEREA EDIŢIEI
  MAFIA DIN JUSTIŢIE TREBUIE LICHIDATĂ RAPID!

  4 08 2010
  Judecătoarea Maria Speranţa Cornea, de la Secţia a V-a Comercială a Curţii de Apel Bucureşti, este fina Elenei Udrea. Cele două au multiple legături cu oameni de afaceri de origine arabă.

  Între judecătoarea Maria Speranţa Cornea şi un afacerist arab au existat legături amoroase, după care ea s-a încurcat cu preotul Cristian Deheleanu, cu care trăieşte în concubinaj (acesta a slujit la o biserică de lîngă Magazinul Unirea). Acest preot e căsătorit cu o pianistă, pe nume Crinela, cu care are 3 copii.
  Din anturajul judecătoarei fac parte Gabriela Bogasiu (judecătoare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie), Antonela Costache (şefa Secţiei a II-a Penală a Tribunalului Bucureşti) şi Irina Gheorghe (avocata mafiotului Ştefan Rădulescu). Prin intermediul acestora, Elena Udrea muşamalizează dosare ilegale de retrocedări de terenuri şi imobile, privatizări frauduloase, deturnări de fonduri şi alte fapte penale grave. Este din ce în ce mai evident că Justiţia din România a trecut de partea Mafiei. Revenim.

  Copyright Tricolorul

  http://www.youtube.com/watch?v=2gBQmpd-i9c

 6. Nicu Bazga says:

  Doamna Pocora, va rugam sa nu mai fiti rea!
  Unora le plac femeile, altora nu!
  De exemplu, mie imi plac si il rog pe domnul Tudose sa mi le lase mie pe toate!
  Ca sa-mi aleg!
  Ii multumesc pe aceasta cale!

 7. Wikileaks in Romania nu va avea niciodata succesul pe care il are in SUA cu dezvaluirile soc deoarece romanii sunt mari fani ai televizorului, majoritatea petracand foarte mult timp in fata acestuia. Prin natura sa, presa noastra deschide un subiect sensibil cu barfele care se invart in jurul acestuia si nu cu date concrete si surse sigure. Românii sunt si mari scenaristi si cu siguranta se gandesc la mai toate variantele si increngaturile unui “subiect soc”.

Raspunde