Cristina-Ancuța POCORA

MANIFEST!

07 August 2009 ·

ÎMPREUNĂ, PUTEM FACE DREPTATE!

 

SPUNE NU TAXEI DE POD!

 

EŞTI OBLIGAT SĂ PLĂTEŞTI TAXA PENTRU PODUL FETEŞTI- CERNAVODĂ?

DUPĂ CE SCOŢI BANII DIN BUZUNAR,

MANIFESTĂ-ŢI NEMULŢUMIREA! CLAXONEAZĂ!

 

ÎN MOD CIVILIZAT, PUTEM PROTESTA! ÎMPREUNĂ, PUTEM SĂ CREĂM CEA MAI MARE ACŢIUNE CIVICĂ ORGANIZATĂ VREODATĂ ÎMPOTRIVA UNUI BIR NEDREPT!


IMAGINAŢI-VĂ CUM S-AR AUZI 1.000 DE CLAXOANE ODATĂ!!!!

 

DACĂ TE SIMŢI FURAT ÎN PROPRIA TA ŢARĂ, DACĂ TU CREZI CĂ TAXA DE POD E NEDREAPTĂ ŞI DACĂ, PUR ŞI SIMPLU, GUVERNUL ACTUAL TE NEMULŢUMEŞTE, DĂ ACEST MESAJ MAI DEPARTE!

 

ÎN PLUS, ATUNCI CÂND TRECI PODUL DE LA FETEŞTI, ACŢIONEAZĂ!

CLAXONEAZĂ-I!

4 Raspunsuri la “MANIFEST!”

 1. Alexandra Stroia says:

  Incep prin a va felicita pentru campania pe care o initiati si va doresc mult succes in sustinerea acesteia.Este nemaipomenit faptul ca, in sfarsit, cineva ia cu adevarat atitudine pentru fetesteni, in mod concret!

 2. Niki says:

  Casa de piatra ,tot ce va doriti omeneste sa se indeplineasca .Niky din Giurgeni,ce se mai aude cu cele 10+1 promisiuni din campanie .Sant uitate ??

 3. Niki says:

  Astep confirmare de primire ,ptr a continua !

 4. @niki
  multumesc pentru urari.
  Programul meu electoral este programul meu politic.
  din pacate actualii guvernanti au venit cu atatea legi si masuri nedrepte incat a trebuit sa raspundem si acestora.
  In acest an care s-a scurs am reusit sa trec doua legi importante pentru mame: indemnizatie diferentiata pentru nasteri multiple (gemeni, tripleti)si acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului si mamelor eleve si studente. De asemenea, avem in dezbatere initiativa mea privind indemnizatia persoanelor cu handicap. Initiativa care sper sa aiba votul majoritar si astfel sa ridice indemnizatia persoanelor cu handicap grav si accentuat la 350 ron/luna.
  Strict legat de cele 10 proiecte va pot spune ca lucrez la o initiativa legislativa legata de starea cimitirelor. De asemenea, a fost stabilita data pentru referendumul din comuna Bordusani si astfel in curand voi putea depune initiativa legislativa privind infiintarea comunei Cegani.
  Voi prezenta curand in colegiu un raport de activitate pentru acest prim an trecut.
  Acum ca s-a topit zapada voi relua audientele in colegiu asa ca vom avea ocazia sa vorbim si personal despre toate aceste lucruri.

Raspunde