Cristina-Ancuța POCORA

Maria Băsescu şi Elena Udrea se bat pe trofeul Politicianul Anului

25 April 2010 ·

Castigatoarea este: !

Un prognostic inainte?  Pe cine pariati?

Eu zic ca Maria Basescu poate primi acest titlu pentru eleganta si pentru faptul ca a fost cea care a “garantat” pentru Traian Basescu in campania electorala, atunci cand parea ca nimic nu-l mai poate ajuta!

 

 Maria Băsescu şi Elena Udrea se bat pe trofeul Politicianul Anului

(stire Mediafax 2010-04-23 15:37:19)

Maria Băsescu şi Elena Udrea au fost nominalizate la premiul “Politicianul Anului”, acordat în cadrul celei de-a patra ediţii a Business Woman Gala, care are loc pe 26 aprilie, informează organizatorii, The Marketer Group. 

 


“Ne-am gândit să punem faţă în faţă două modele de politician: ministrul Elena Udrea, exuberant, expansiv, super-comunicativ, un om de acţiune, căruia nu îi este teamă să genereze controverse, şi Prima Doamnă a României, Maria Băsescu, un exemplu de diplomaţie, discreţie, clasă, a declarat  Alexandru Răducanu, fondatorul The Marketer Group.”Unii vor spune că Maria Băsescu nu este politician. Aceia nu au înţeles nimic din politică”, precizează organizatorii Business Woman Gala.

Business Woman Gala este un eveniment anual dedicat femeilor, persoane din top managementul companiilor şi antreprenori din România. În cadrul evenimentului sunt celebrate 33 de femei de afaceri care s-au distins în anul precedent.

 

5 Raspunsuri la “Maria Băsescu şi Elena Udrea se bat pe trofeul Politicianul Anului”

  1. Gabi says:

    Eu as vota-o pe doamna Maria Basescu.Este femeia care a dat dovada de atat bun simt,de ,,clasa” in toti acesti ani….dar ?!?! doamna Băsescu e politician ?

  2. Doamna Udrea merita cu desavarsire aceasta distinctie.

  3. mai sa fie

  4. maria says:

    eu as alege DOAMNA MARIA BASESCU–fara nici un comentariu !

Raspunde