Cristina-Ancuța POCORA

Ministerul Muncii, o reduta disputata de Ioan Oltean vs Gheorghe Falca

02 September 2010 ·

Update: A castigat Ioan Oltean – Ioan Nelu Botis!

Nu cred in aceasta remaniere si am spus aici acest lucru. Din pacate, de doua zile, ni se servesc cu pipeta “deciziile grele” ale PD-ului  in privinta Guvernului Boc. “Fac remaniere!”

Mihai Dumitru, ministrul agriculturii, a recunoscut ca a fost anuntat ca va fi remaniat.

Se spune ca si Mihai Seitan, Ministrul Muncii va avea aceeasi soarta.  Cu sau fara Seitan, Ministerul Muncii in guvernarea PD-UNPR-UDMR va fi cum zice vorba “aceeasi Marie, cu alta palarie”.

Nici Gheorghe Barbu, nici Ioan Nelu Botis si nici Claudia Boghicevici nu vor face altceva la acest minister, decat a facut Mihai Seitan, + /- o comunicare publica mai mult sau mai putin stangace.

Toti trei sunt oameni de partid, soldati, care s-au aliniat la deciziile partidului in ceea ce inseamna dezbaterile parlamentare. Nu vor putea face decat ceea ce le cer cei care se bat pentru ca ei sa fie in aceste functii (Nelu Botis – Ioan Oltean, Claudia Boghicevici – Gheorghe Falca, Gheorghe Barbu, cred ca va prefera sa ramana la Secretariatul General al Camerei Deputatilor ). In plus, la subordonarea politica as adauga si controlul “dinozaurilor” din Ministerul Muncii, care il vor invalui si pe urmatorul ministru, il vor ameti, ii vor explica cum nu se pot face unele lucruri etc.

Haosul va continua la Ministerul Muncii. In doi ani de guvernare si aproape trei  ministrii,  guvernul PD-UNPR-UDMR nu a reusit sa finalizeze legea salarizarii unitare, nici legea pensiilor in sistemul public, au bulversat toate categoriile sociale… si, din pacate, dupa cum se contureaza lucrurile, harababura continua!

Si atunci te intrebi… de ce ne lasam pacaliti de trei luni cu aceasta poveste a remanierii?!

2 Raspunsuri la “Ministerul Muncii, o reduta disputata de Ioan Oltean vs Gheorghe Falca”

  1. […] ar obtine 38% din voturi daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare. Social democratii sunt urmati de PNL cu 22% si PDL – 18%, potrivit unui sondaj de opinie […]

  2. Gabi says:

    Indiferent de schimbarile de la ministere, nu cred ca va ajuta cu nimik haosul care este in tara asta ….credeti ca cei care i.au inlocuit sunt mai buni ?? sau vin cu solutii mai eficiente …???!!

Raspunde