Cristina-Ancuța POCORA

Miss si Mister Boboc Colegiul 1 Fetesti-Tandarei

14 November 2009 ·

Incet, incet, capat o noua specializare… devin juriu pentru concursuri de Miss si Mister. Exista multe avantaje: esti intr-o companie placuta, intr-un moment relaxat, te si distrezi…merita incercat! J

 

Ieri seara, am participat la balul bobocilor de la Grupul Scolar Agricol Tandarei. Un eveniment bine organizat. Probele au fost foarte distractive, atat pentru public cat si pentru bobocei: cum sa stingi o lumanare tinuta pe cap cu un pistol cu apa, cum sa  cauti un inel, intr-un bol cu crema, fara sa te folosesti de maini, cum sa mananci lucruri traznite – 5 ardei iuti, o ceapa, 2 oua crude…sau cum poti dansa in pijama?…  

 

Si la Fetesti si la Tandarei, am vazut liceeni frumosi, isteti si talentati si, de aceea, am hotarat sa organizez un eveniment care sa-i reuneasca, la sfarsit de an, pe toti castigatorii din 2009, de la toate liceele din Colegiul nr.1 Fetesti-Tandarei.

 In luna decembrie, voi organiza acest Miss si Mister Boboc Colegiul 1. Ma gandesc sa devina un eveniment de traditie pentru tineri, organizat pe rand, la Fetesti si la Tandarei. (Voi reveni cu detalii despre acest proiect, insa, pana atunci, ii invit pe toti ocupantii locurilor 1-3, din acest an, de pe teritoriul Colegiului 1 Fetesti-Tandarei sa inceapa antrenamentul! Va fi o competitie dura, in care vor fi nevoiti sa apere onoarea liceului si a orasului!)

                                 

Astazi, deja intr-o buna traditie, am fost in comuna Gheorghe Doja, unde colegii liberali au organizat o petrecere pentru tinerii din zona. A fost concurs de miss, au fost dansatoare orientale, a fost distractie, dar a fost si un moment de discutii despre cine va conduce Romania in urmatorii cinci ani!  

     

4 Raspunsuri la “Miss si Mister Boboc Colegiul 1 Fetesti-Tandarei”

 1. MARIN says:

  Iata, in sfarsit, ceva frumos din viata noastra !
  Clipele cand eram tineri, frumosi si fara griji. De aceea in tinerete este valabila loZinca “TRAIESTE-TI CLIPA !”

  Este foarte adevarat d-ra POCORA ca avem tuneri frumosi, plini de viata si extraordinar de destepti ! Dar, pacat ca ne este asa de greu sa construim o societate in care sa se simta importanti, protejati si respectati !
  Sper din tot sufletul ca vom reusi ca, imoreuna cu D-l CRIN ANTONESCU-PRESEDINTE, sa le asiguram conditii firesti de dezvoltare intelectuala si profesionala !

 2. ioi, doamne, ce sperietura!!!! am crezut ca tipa care da din buric in ultima poza este… apropitara blogului :)))))

 3. @guraialomitei
  tu si primarul din Movila…
  care mi-a aspus ca el nu ma mai recunoaste pentru ca ma vede la tv cand roscata cand bruneta… acum blonda?! 🙁

 4. nu regret ca am dat de blogul acesta..

Raspunde