Cristina-Ancuța POCORA

Multumim, Leonard Doroftei!

02 December 2010 ·

Un nou clip a intrat pe piata media din Romania, care militeaza pentru stoparea violentei in familie.

De data aceasta, un campion la box, Leonard Doroftei, este cel care adreseaza mesajul: “Iti place sa dai? Alege-ti un partener pe masura!”

Nu pot decat sa salut si sa incurajez astfel de initiative. Oricate mese rotunde, seminarii, dezbateri, campanii de educare si de constientizare asupra efectelor nocive ale violentei in familie s-ar organiza, tot nu sunt suficiente. Datele statistice sunt infioratoare.

Cum reiese si din acest clip de impact, peste 12.000 de femei si copii sunt victime ale violentei domestice, in fiecare zi. Multumesc, Leonard Doroftei ca transmiti acest mesaj! Cu atat mai mult cu cat ai practicat boxul, un sport care are un cod al onoarei, in care fayr-play-ul se manifesta de fiecare data. Un sport care cere foarte multa munca si sacrificiu, si, mai ales, respect fata de adversar.

Mesajul este cu atat mai puternic cu cat Leonard Doroftei are o familie frumoasa, a dovedit mereu seriozitate in ceea ce a facut. Sper ca si alte nume sonore ale Romaniei sa-i urmeze exemplul. Lupta impotriva violentei in familie este de lunga durata. Prin modele demne de urmat putem sa castigam, pas cu pas, aceasta batalie.

Cuvinte Cheie:
, ,

6 Raspunsuri la “Multumim, Leonard Doroftei!”

 1. MARIN says:

  Cred ca acest mesaj este valabil si pentru actualul Guvern. Tot da in noi dupa ce si-au masluit, cu ajutorul tradatorilor, majoritatea in Parlament.
  Sa le fie rusine si pentru incalcarea, de Ziua Nationala, a ierarhiei prevazute in Constitutia Roamniei.
  Doamna Pocora, PANA CAND TREBUIE SA MAI INDURAM UMILINTA ?!

 2. gabryela says:

  cum de ziua internationala a persoanelor cu handicap nu ati postat nimic?

 3. Sincer?! am folosit prilejul de a vorbi despre aceasta zi intr-o emisiune tv. recunosc ca in aceasta perioada scriu mai rar pe blog. incerc sa ma mut, sa-mi mut lucrurile pana pe 15 dec, cand imi exprira contractul de chirie.

 4. gabryela says:

  d-na pocora ce se mai aude intra in vigoare acea ordonanta ptr.persoanele cu handicap si asistenti acestora sa ingrijeasca 2 persoane cu handicap sau in codul social este prevazut asa ceva?

 5. gabryela says:

  apropo inca nu mi-am primit salariul de asistent personal aferent luni octombrie.

 6. cred ca nici ei nu stiu. nu vedeti ce fac cu indemnizatia pt cresterea copilului…

Raspunde