Cristina-Ancuța POCORA

Ne vedem sambata, ora 12, in fata Primariei Tandarei pentru a sustine spitalul din oras!

10 February 2011 ·

Sambata, incepand cu ora 12.00, in fata Primariei din Tandarei, sindicatul angajatilor din Spitalul  orasenesc  organizeaza un protest impotriva deciziei de desfiintare a spitalului.

Sustin aces demers si fac apel la toti cetatenii din Tandarei, Vladeni, Mihail Kogalniceanu, Gura Ialomitei, Giurgeni, Facaeni, Valea Ciorii, Platonesti, Movila, Saveni, Bucu, Ograda, dar si din Baraganu, Victoria, din judetul Braila, sa fie alaturi de noi sambata,  pentru a transmite Guvernului Boc ca avem nevoie de acest Spital la Tandarei si ca nu dorim  desfiimtarea lui! 

Cu cat vom fi mai multi, cu atat vom fi mai vizibili!

Daca ne doare, trebuie sa aratam acest lucru, trebuie sa ne sprijinim intre noi si trebuie sa facem toate demersurile pentru a arata ca decizia Ministerului Sanatatii este gresita!

Ajutati-ne sa salvam Spitalul Orasenesc din Tandarei!

Un Raspuns la “Ne vedem sambata, ora 12, in fata Primariei Tandarei pentru a sustine spitalul din oras!”

 1. Ioana says:

  Militati intr-un timp pentru marirea indemnizatiei de handicap.
  De ce acum nu mai militati? Nu va mai preocupa?
  Macar spuneti-o tuturor persoanelor cu handicap, tuturor celor ce au crezut ca proiectul dv va reusi si acum se vor bucura de cresterea indemnizatiei de handicap.
  O persoana cu handicap nu are drepturi?
  De ce nu are drepturi?
  Daca v-ati ambitionat sa li se dea un drept de ce v-ati dat batuta?
  Stiti cum este pentru o persoana cu handicap sa nu poata fi angajat intr-un loc de munca pentru ca are handicap?
  Stiti cum este pentru o persoana cu handicap sa nu poata sa ii asigure hrana copilului ei pentru ca nu are cum dintr-o indemnizatie de 293?
  Stiti cum este pentru o persoana cu handicap sa fie refuzat tot timpul, si nu pentru ca gandeste, ci pentru ca are handicap?
  Nimeni nu il baga in seama. Si este vorba mai ales de tinerii ce au accidente rutiere si viata li se schimba brusc, se trezesc intr-o societate, ce inainte era de partea lor, dupa accident le este straina, sau poate un dusman.
  Indemnizatiile persoanelor cu handicap sunt o bataie de joc, umilinta.
  Nu stiti nimic din toate astea.Tot ce spuneati au fost, probabil, iluzii pe care le-ati oferit atator oameni care au crezut in dv.

  Sunt frumoase vorbele pe care le spuneti, dar faptele?pentru ca se pare ca vorbele dv nu se transforma in fapte.

Raspunde