Cristina-Ancuța POCORA

Nici vorba de onoare!

20 April 2011 ·
Demisia ministrului Muncii, Nelu Ioan Botis, intr-o tara cu traditie democratica, ar reprezenta un gest de normalitate. La noi insa, pe fondul disputelor din cadrul PDL, nu cred ca este una de onoare.
Apreciez insa faptul ca si-a cerut scuze cetatenilor, chiar daca nu pentru legile proaste, antiromanesti, pe care le-a sustinut in domeniul sau de activitate. A fost nevoie de o discutie cu presedintele Traian Basescu, dupa cum singur a declarat, pentru a-si da demisia. Cred ca aceasta dovedeste inca o data ca presedintele nu mai este al tuturor romanilor, ci doar al clicii pedeliste. Basescu este guvernul, Basescu este premierul, Basescu este liderul PDL.
Daca demisia lui Botis era una de onoare, atunci si Roberta Anastase, si Monica Ritzi, daca ma gandesc doar la aceste exemple, si-ar fi dat demisia. La fel si Traian Basescu macar pentru cazul casei din Mihaileanu.
In consecinta, demisia lui Botis e doar un act din batalia interna de partid a PDL. Ea nu va schimba cu nimic politica antiromaneasca a Guvernului Boc. In locul sau va veni un coleg de partid care va continua dezastrul demarat de actuala administratie portocalie.

2 Raspunsuri la “Nici vorba de onoare!”

  1. Nicoleta, Slobozia says:

    si noi ce ar trebui sa facem? sa-l aplaudam? nici gind! demisia trebuia data in momentul cind sotia s-a gindit sa faca asa ceva, nu dupa ce s-a folosit de bani! el, ministrul muncii, stie cum traieste majoritatea populatiei? intotdeauna la ei somajul e in scadere. dar de ce e in scadere? pentru ca multi si-au terminat somajul, nu pentru ca si-ar fi gasit un loc de munca! Rusine lor!

  2. Rusine cum poate o persoana cu handicap grav sa traiasca din 293 de roni nici de mancare nu ii ajunge

Raspunde