Cristina-Ancuța POCORA

… (no comment)

17 November 2009 ·

Mi s-a propus sa vorbesc despre planurile mele de nunta. Si, pana la urma, am acceptat. Insa, nu mi-am inchipuit ca acest lucru imi va crea atat de mari emotii.

Nu sunt genul de femeie care sa viseze toate detaliile zilei in care se va casatori. Dimpotriva, de fiecare data cand mama sau prietenele deschideau subiectul… il amanam, refuzam sa-mi fac planuri de nunta.  In acest an, insa, am trecut prin „clipa oarba” si am acceptat sa fiu sotia unui barbat grozav. Si uite asa am fost imblanzita… Rochia de mireasa

 

Un material ceva mai amplu puteti sa urmariti marti seara, incepand cu orele 23.00, la Focus Monden (PrimaTV) sau joi, incepand cu orele 21.30.

P.S.(Desi acest post ar putea fi considerat o reclama, eu va spun ca este doar… pe jumatate adevarat!)

 

 

 

9 Raspunsuri la “… (no comment)”

 1. MARIN says:

  Avand in vedere ca profesional sunteti realizata, apreciez ca decizia de a fi “imblanzita” este o chestiune extraordinara si trebuie sa o priviti ca pe ceva ce va lipsea pentru a fi REALIZATA PE DEPLIN !
  Sa dea Dumnezeu sa aveti parte de tot ce este mai frumos si mai bun pe aceasta lume si sa va bucurati din plin de vaiata in doi, trei, patru … !
  Dar mare atentie ! Dupa acest eveniment veti deveni dependenta de familie ! Asa sunt si eu de 27 de ani si pot spune ca este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat pana acum.

 2. tibi says:

  Felicitari!

 3. Alina says:

  Heheh…foarte frumos! E in reluare emisiunea, in seara asta? Abia astept sa vad! Se intampla destul de rar sa avem parte flashuri din viata personala a politicienilor! Felicitari!

 4. MARIN says:

  Sper din tot sufletul ca si DUMNEALUI va vota tot cu C…. A….escu !?

 5. doru says:

  Nu stiu ce caut aici!

 6. si se mai mira lumea

 7. frumos frumos

 8. pagina vietii

 9. nu regret ca am dat de situl asta…

Raspunde