Cristina-Ancuța POCORA

NU am participat la citirea hotararii CCR in Parlament! Iar aceasta este dovada:

28 August 2012 ·

pentru ca am vazut ca exista o usoara confuzie legata de prezenta mea la sedinta de ieri din Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor, astazi am solicitat la departamentul de specialitate un extras din lista de prezenta de ieri, sigur in ceea ce ma priveste.

Dupa cum se vede limpede, si asa cum am mentionat deja, nu am semnat lista de prezenta si, implicit, nu am fost numarata in cvorumul de sedinta.

Pentru mine prioritara, pentru ziua de ieri a fost prezenta in Comisia de munca, unde se dezbateau amendamente importante legate de concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului.  

7 Raspunsuri la “NU am participat la citirea hotararii CCR in Parlament! Iar aceasta este dovada:”

 1. Mirel says:

  Dar de prezenta ai semnat?
  Nu conteaza ca nu ai stat sa se citeasca.
  De sters tabele stie orice copil care le are cu PC
  Voi de la pnl tradat asa cum ati tradat si pe la consiliile locale si judetene unde ati batut palma cu pdl.
  Se vede cati oameni au iesit la vot unde sunt majoritatea peneleilor

 2. nedumeritu says:

  deci sa inteleg ca ai boicotat sedinta?
  pai nu URLATI voi ca a boicota este antidemocratic?
  VOI va intelegeti pe VOI?

 3. @mirel
  asta aratam, tabelul pe care ar fi trebuit sa semnez pentru prezenta.
  nu am ce sa comentaz legat de afirmatia ta cu tabelul sters. cred ca esti obisnuit cu un anume caracter.

 4. @nedumeritu
  nu am boicotat. am lipsit la cererea alegatorilor din colegiul meu. Peste 90% i-au spus lui Traian Basescu ca nu-l mai vor presedinte.

 5. Vasvari Alexandru says:

  Imi cer scuze pentru confuzia pe care am diseminat-o pe blogul Amin cu privire la prezenta dumneavoastra in Parlament la cvorumisirea lui Basescu, am luat pe nemestecate informatia in momentul marii derute, am facut corectia cuvenita, ma bucur ca va pot stima pe mai departe.

 6. Ce mai este pe la Parlamentul României?

 7. simina says:

  Sper ca nu gresesc, cred ca dvoastra ati sustinut modificarea legii impotriva violentei in familie. Fac parte dintr-o familie care traieste in teroare si am asteptat mult aceasta lege insa am fost foarte dezamagita sapt aceasta cand am apelat la condultanta din partea unui avocat si care mi-a spus ca aceasta lege este “praf in ochii” pentru cei de la UE, ca in Romania nimeni nu o aplica…va rog sa imi spuneti daca legea este aplicabila in Ro si daca din cunostintele dvoastra sunt persoane care au beneficiat de pe urma ei. Asa de multe familii au asteptat aceasta lege….multumesc – Simina Ardelean

Raspunde