Cristina-Ancuța POCORA

Nu cred in remanierea Guvernului Boc!

29 August 2010 ·

Toata lumea vorbeste despre remanierea Guvernului – o promisiune facuta de Traian Basescu, Emil Boc, Elena Udrea…

Poate va exista o sedinta de analiza, in care parlamentarii PDL vor face reprosuri ministrilor, legate de intarzierea numirii unei rude intr-o functie, sau faptul ca un ministru nu a fost suficient de sensibil la “proiectele” sale si nu a finantat politic intr-o directie sau alta. Vor exista si reprosuri legate de masurile proaste luate de unii ministrii (din categoria ministrilor cu pacatele descrise mai sus) si de pretul mare pe care il plateste partidul, si fiecare membru, in relatia cu cetatenii…

Poate ca la aceasta sedinta va participa si Traian Basescu care, conform “fragmentelor de discutie scurse catre presa” ii va certa rau pe membrii Guvernului, pe domnul Boc, pe parlamentari, le va spune sa fure mai putin, o va lauda pe doamna Udrea si, apoi … NIMIC, praf in ochi, un nou exercitiu de manipulare (vom evalua mai tarziu cat de reusit sau nu!).

 

Cum vedeti acest moment? Va exista remaniere? Cine ar trebui remaniat? Se va schimba ceva dupa remaniere?

10 Raspunsuri la “Nu cred in remanierea Guvernului Boc!”

 1. Remaniere ptr naivi 😉 Pana nu scapam de Dementul chirias de la Cotroceni, tot degeaba. Asa ca, eu zic ca daca Opozitia nu reuseste la Motiune, nici alegeri anticipate, nici suspendarea Dementului, ar trebui sa incepeti Greva Parlamentara si sa activati politic “in strada” sa-i dam jos pe Base & Co cu forta. Restul sunt povesti 😉 Inca 2 ani cu Boc si 4 ani cu Dementul, dup-aia puteti sa veniti la guvernare fix degeaba, ptr ca n-o sa mai aveti nici ce guverna si nici ptr cine 🙁 Se spune ca unui nebun (Basescu & Boc) sa-i raspunzi dupa nebunia lui, altfel se crede imparat 😉 Parerea mea.

 2. Numai prin alegeri anticipate, obtinute prin trantirea guvernului Boc si a guvernelor din umbra, se poate iesi din actuala curvasareala politica in care Cotroceniul se poarta ca o Casa de toleranta.
  Electoratul sa decida cine guverneaza: liberalii sau social-democratii.

 3. Eu nu mai cred într-un viitor luminos al României. Ori cu Boc, ori fără Boc, tot deloc.

 4. Hmm, am spus-o si ma repet: boc poate sa ramana sanatos … basescu trebuie sa plece !
  Sper ca primavara 2011 sa aduca supravietuitorilor din aceasta tara un nou presedinte … sper ca P.N.L-ul sa descopere si sa promoveze oameni de valoare – cioroianu, fenechiu, vosganian vor atinge imaginea partidului puternic … cel din urma , in caliate de ministru e finante a recalculat marirea pensiilor pe bugetul anului, uitand sa precizeze ca dupa plecarea lui trebuiesc refacute calculele …ma rog, o parere …

 5. sorin gyorgyfalvi says:

  Asa cum zic de multa vreme, problema proastei guvernari de azi nu e o problema de partid, ci e o problema provenita de la OAMENII care compun puterea actuala. Daca faceti o mica trecere in revista a puterii de azi ce puteti gasi ? Puteti gasi doar oportunisti politic, delapidatori, evazionisti, urmariti penal, plagiatori, tradatori, pseudo-intelectuali, impostori, interlopi, hoti, si chiar criminali… Toti acestia au reusit prin minciuna si demagogie, si cu sprijinul direct a lui basescu cel care le-a creeat mediul propice pentru a se aduna, sa puna mina pe putere.

  Acuma, or fi si mici exceptii de la categoriile de mai sus, dar aia sunt in cel mai bun caz timpiti, pentru ca daca erau doar prosti … la cit de mare dezastru s-a produs in mod sigur ar fi putut si ei pricepe ceva…

  Deci, ce sa schimbi ? Pe cine cu cine ?

  Eu unul, astept doar clipa cind toti astia vor deveni un vis urit pe cale de a fi uitat…

  Si mai sper doar… ca dupa ce vor pierde puterea sa nu reuseasca sa se infiltreze din nou in alte partide cu posibilitate de intrare la putere.

 6. Nu cred in remaniere, nu cred, in PDL, nu cred in Boc, nu cred in Basescu. Si chiar nu are rost sa explic de ce

 7. qwas says:

  Are dreptate Udrea. Intotdeauna e loc de un cabinet mai bun.

 8. vad ca ne-am adunat aici in clubul “optimistilor” :-). oameni realisti!

 9. […] cred in aceasta remaniere si am spus aici acest lucru. Din pacate, de doua zile, ni se servesc cu pipeta “deciziile grele” ale PD-ului  […]

 10. In sfarsit remaniere..cu toate ca parerea mea e ca nimic nou sub soarele Romaniei nu o sa apara, insa surpriza nefericita din punctul meu de vedere e…ministrul sanatatii, care dupa tot scandalul din sistemul sanitar cat si cel legat de incendiul din maternitatea Giulesti…pastreaza cu nesimtire acelasi fotoliu..tinut cu dintii..rusinos parerea mea!

Raspunde