Cristina-Ancuța POCORA

Nu mă așteptam…

17 October 2011 ·

Andreea Paul Vass, întrebată dacă vor fi impozitate pensiile: Daţi dovadă de autism

Nu mă așteptam la dna Andreea Paul Vass să-și piardă cumpătul și să reacționeze atît de nepotrivit, în fața întrebărilor ziariștilor. Dacă tot a ales să fie om politic, să ocupe o poziție importantă în aparatul central, respectiv consilier al Primului-Ministru, atunci regula elementară este să-și asume această calitate, respectiv de a fi, cu informații oficiale, la dispoziția cetățenilor români. Poate ar trebui să le amintească cineva demnitarilor că ei sunt la dispoziția cetățenilor și nu invers.

Și cum întrebarea nu era una nelalocul ei, ci daca vor fi sau nu impozitate pensiile, cu atât mai mult dna Vass ar fi trebuit să răspundă politicos, chiar dacă ar fi trebuit să o facă pentru a o suta oară. Subiectul este unul extrem de sensibil, mai ales în contextul crizei pe care o traversăm, criză agravată de deciziile aberante ale Guvernului Boc. Or, să spui că cei care insistă pe această temă sunt autiști, este mai mut decât nepotrivit.

După ce au adus persoanele vulnerabile (batrâni, copii, persoane cu handicap) sub pragul subzistenței și al demnității umane, dna Vass sare limitele bunului simț și folosește un termen impropriu pentru a sancționa presa. Este o formă de discriminare evidentă. Și, din păcate, nu este un caz singular în Guvernul Boc. Ministrul Baconschi a fost ”îndrumat” de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) să nu mai spună despre rromi lucruri de genul “au infracționalitatea în sânge”. Consiliul CNCD a recunoscut într-un comunicat că ”declarațiile domnului Teodor Baconschi au caracter discriminatoriu conform O.G 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare”. Aștept ca același Consiliu, pe baza plângerii formulate de Antena 3, să o ”îndrume” și pe doamna Vass să nu se mai exprime discriminatoriu la adresa cetățenilor acestei țări…

Prestația dnei Vass o gasiți aici: http://www.antena3.ro/politica/andreea-paul-vass-intrebata-daca-vor-fi-impozitate-pensiile-dati-dovada-de-autism-140272.html

5 Raspunsuri la “Nu mă așteptam…”

 1. stefania says:

  Nu inteleg de ce te miri pentru ca de data asta Vass avea dreptate. Cei de la Antene chiar sunt rupti de lumea exterioara. Dupa ei, apocalipsa ar fi si ieri si azi si maine. Sa-i vezi cum se schimba cand venim noi la guvernare. Cum va curge laptele si mierea. Cristina, nu te cobori te rog la nivelul Antenelor. Te apreciez prea mult. Daca nici tu nu vei putea comunica cu oamenii inteligenti atunci cine? M-am saturat de prostii din politica noastra. Macar cu dna asta ai ce discuta. Restul sunt o apa si-un pamant.

 2. Doar este urmasa Ghuzelei Vass,omul din umbra a lui Dej si Ceausescu,acum Boc,cu stima Octav.

 3. gabryela says:

  ha,ha……….ai ce discuta cu vass!este total pe langa economie.
  macar cei de la antene nu au buzele lipite de fundul pdl-istilor care au ditrus tot in aceasta tara.

 4. gabryela says:

  cand erati la parlament si va sesizam asa ceva parca se mai rezolva,dar acum nimic sunt pusi pe exterminarea persoanelor cu handicap.
  sunt asistent social(personal)angajat al primariei Petrila/Hd pt. fiului meu de 22 ani cu handicap grav.In luna august am fost in concediu si nu am primit indemnizatia de concediu (prevazuta de legea 448/2006 pt.a-si plati alt asistent cat eu eram in concediu),iar pe 10 septembrie era zi de salariu si nu am primit salariul aferent lunii august decat pe 08 octombrie.
  Iar pe 10 octombrie trebuia sa primim drepturile salariale pt.luna septembrie si nu le-am primit ca nu au bani la buget.
  Primarul pdl Paducel ne spune ca dumnealui a facut demersuri la ministerul finantelor dar nu i se acorda fondurile necesare.
  Oare face parte din cei 300 de primari care au primit bani de la guvern in sedinta din 12.10.2011?
  sotul monicai ridzi la petrosani de ce are bani de salarii?

 5. un liberal optimist says:

  Intrati pe blogul e sa vedeti cat e de cretina profesional. De fapt, ea este acolo pentru interesele ei de familie. Dovada ca cei din partid o rejecteaza. In consecinta, slugarnicia ei fata de Elena basescu. Va mai amintiti?

Raspunde