Cristina-Ancuța POCORA

O ce veste minunata…

23 December 2011 ·

Am ales sa preiau aici acest text scris de Dan pe blogul sau pentru ca vorbeam dimineata despre asta si pentru ca el a prezentat-o foarte frumos:

CEL MAI FRUMOS CRĂCIUN: DOUĂ LINIUŢE!

 de Dan Cruceru

 

Cel mai frumos Crăciun, pentru mine, a fost anul trecut. De atunci, am cea mai frumoasă amintire.

Concret este vorba despre două liniuţe pe testul de sarcină al soţiei. Cam în această perioadă, anul trecut, am aflat că vom deveni părinţi.

A fost un Crăciun minunat, făcut astfel de un obiect atât de simplu. Cele două liniuţe ne-au făcut, însă, să râdem cu gura până la urechi. Apoi, pentru că am păstrat secretul până la trei luni de sarcină, ne uitam unul la altul şi ne zâmbeam complice, iar prietenii nu înţelegeau ce le ascundem.

Între timp, sarcina a crescut şi s-a transformat în cel mai frumos copil din lume, pentru noi: Sophia Maria.

Sunt convins, însă, că actualul Crăciun va fi şi mai frumos, iar, la anul, şi mai frumos. Şi tot aşa. Asta pentru că sunt sigur că Sophia Maria ni-l va face cel mai frumos chiar şi prin simpla ei prezenţă.

Pentru voi, care a fost cel mai frumos Crăciun? Care este cea mai frumoasă amintire pe care o aveţi din această perioadă?

 

8 Raspunsuri la “O ce veste minunata…”

 1. Un scurt moment am crezut că povestea liniuţelor se repetă şi în acest an…

  De fapt nu îmi aduc aminte de nici un Crăciun care să fie frumos. Cred că cel mai frumos a fost primul, de dinainte de a împlini un an… de atunci a mers din prost în mai prost. Cred că sunt dintre miile de români care simt o puternică depresie când se apropie Crăciunul.

 2. alex says:

  Craciun Fericit ! Fie sa va bucurati de minunea Sofia Maria, pace si iubire sa aveti, luminata sa va fie calea, indiferent de vremuri !

 3. Crăciun Fericit!

 4. Ovesea Nicolai says:

  Craciun fericit!!!

 5. va doresc din suflet sa va bucurati de acest Craciun!

 6. Craciun fericit, Cristina 🙂

  Nu-mi aduc aminte sa fi avut vreodata un Craciun memorabil, eu ma simt extraordinar cand pot sa ma distrez in timp ce restul lumii munceste sau cand pot sa muncesc in timp ce restul lumii se distreaza deci cele mai misto zile din viata mea au fost mereu zile banale de primavara peste care am suprapus o petrecere, data de obicei fara vreun motiv anume 😀

  Si in mare parte am renuntat si la obiceiurile si tabu-urile cu masa de Craciun, familia bla bla, dupa cum o arata si ambalajele de McDonalds imprastiate in jurul meu pe birou.

  Hai ca putem fi fericiti si fara motive religioase, calendaristice etc… let’s just be happy and love each other all year long :X

 7. Craciun fericit si tie! Nu sunt adepta mega ospaturilor de Craciun, Paste….care se termina cu o indigestie, dar zici tu ca McDonalds e o varianta mai sanatoasa?!

 8. No way, e chiar foarte nesanatoasa :))

  Dar s-au adaptat repede, s-au prins ca prin Bucuresti nu toata lumea mai tine sarbatorile in mod traditional si ieri au avut program aproape normal.

  Azi am mancat doar portocale 😛

Raspunde