Cristina-Ancuța POCORA

ora 18.00, Arena Nationala, lansarea candidatilor USL pentru alegerile parlamentare

17 October 2012 ·

USL își lansează astazi candidații la alegerile parlamentare într-un eveniment de o anvergură fără precedent care este semnalul forței, unității și determinării Uniunii Social-Liberale.

USL a demonstrat că este un proiect politic solid și viabil. Următorul pas este câștigarea detașată a alegerilor parlamentare și aplicarea programului de guvernare al Uniunii pe termen lung.

Candidații USL vor da o lovitură puternică acoliților lui Traian Băsescu, ascunși sub umbrela ARD, și vor demonstra că în România se poate și altfel, că se poate guverna fără austeritate, dar mai ales fără hoție.

Tin sa precizez ca evenimentul de lansare a  candidaților USL nu are nicio legătură cu PDL sau cu PPE, lansarea candidaților USL are legătură doar cu cetățenii români, cei care își vor exprima votul pe 9 decembrie.

Cu această ocazie, însă, participanții la Congresul PPE vor avea ocazia să remarce sprijinul popular de care se bucură USL, în paralel cu lipsa de popularitate a PDL.

Lansarea candidaților USL are loc pe Arena Națională pentru că în toate țările democratice astfel de evenimente politice se desfășoară inclusiv pe stadioane, în spații mari, pentru a putea fi aduși laolaltă cât mai mulți susținători.

Cu voia dumneavoastra voi fi si eu acolo, in rolul de “candidat USL Ialomita, colegiul nr. 1 Fetesti-Tandarei” alaturi de sustinatorii ialomiteni.

3 Raspunsuri la “ora 18.00, Arena Nationala, lansarea candidatilor USL pentru alegerile parlamentare”

 1. Razboinicul Luminii bunului simt says:

  Mam simntit esxcelent pac pac!

 2. cyus says:

  Stimata doamna pocora; nu mai vorbiti nimic de majorarea indemnizatiei persoanelor cu dizabilitati? acum aveti ocazia sa va ganditi si la noi, ca pd-listii ati spus ca nu v-au lasat sa faceti ceva pt noi, acum e USL la guvernare, ASTEPT DOVEZI pina la ALEGERI(nu promisiuni CA A LU PRIGOANA) ASTEPT INSCRIS RASPUNSUL DVS. VA MULTUMESC!

 3. va pot spune urmatorul lucru: Biroul politic central al PNL a decis sa solicite plenului Camerei Deputatilor sa reintoarca la comisie initiativa mea cu indemnizatia egala cu pensia minima, careia comisia de munca ii facuse un raport negativ, pentru a fi reevaluata si sustinuta de parlamentarii usl.
  nu vreau sa minit si va spun ca nu stiu daca vom reusi pana la alegeri, dar va spun ca si doamna campeanu e preocupata sa gaseasca resurse pentru aceasta categorie mult lovita si noi, conducerea PNL, am cerut ca tema sa fie o prioritate a guvernului. o prioritate va fi pentru mine si prinderea in bugetul pe 2013 a unor sume care sa arate ca ne pasa de persoanele cu dizabilitati!
  va tin la curent

Raspunde