Cristina-Ancuța POCORA

OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor in Comisia pentru munca

07 April 2011 ·

Pe agenda Comisiei pentru munca avem OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.

Ieri ar fi trebuit sa dezbatem si sa facem raport pentru acest proiect de lege. Datorita absentei disbonibilitatii de a dezbate aceasta lege din partea colegilor din arcul guvernamental (PDL, UNPR), am fost nevoiti sa amanam luarea unei decizii. Probabil ca saptamana viitoare legea se va afla din nou pe ordinea de zi.

Pentru ca aceasta OUG este discriminatorie si loveste in familie, mama, copil, viitorul Romaniei, am formulat o serie de amendamente menite sa aduca lucrurile intr-o zona a normalitatii.

Va prezint aici aceste amendamente si va rog ca acolo unde considerati ca mi-a scapat ceva sa lucram impreuna. De asemenea va invit sa fim impreuna in acest demers, ca ultima sansa de a mai determina Guvernul sa corecteze aceste nedreptati!

Amendamente la PLx 81-2011 – OUG nr.111-2010 crestere copii

2 Raspunsuri la “OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor in Comisia pentru munca”

  1. BUNA SEARA, VA ROG SA AVETI IN VEDERE SI TAIERILE INDEMNIZATIILOR PT PERSOANE CU DIZABILITATI.SPER SA SE POATA FACE CEVA IN ACEASTA PROBLEMA, SA GASITI INTELEGERE LA COLEGII DE LA PUTERE.

Raspunde