Cristina-Ancuța POCORA

Partidul ne vrea tampiti!

15 April 2010 ·

Priviti si va minunati!

Guvernul ne spune, prin lege – Art. 279 din Proiectul Legii Educatiei Nationale – ca suntem mai destepti fara facultate! Ca „multi invatatori cu studii medii…sunt mai bine pregatiti decat multi cu studii superioare ”!!!!!

Poftim text de lege!

art-279-doc1

 

Daca aceasta lege va intra intr-o zi in vigoare si daca eu voi avea copii, ei nu vor invata intr-o „scoala Funeriu-Vergu-Badea”!

15 Raspunsuri la “Partidul ne vrea tampiti!”

 1. […] ne vrea tampiti! Guvernul ne spune, prin lege ca suntem mai destepti fara facultate! http://blog.cristinapocora.ro/?p=1498 ” 15 minutes ago view tweet retweet Filter […]

 2. 🙂
  Este doar începutul manelizării politicii româneşti.

 3. Anonim says:

  Va doresc sa aveti totusi copii! Altceva nu ne ramane in aceasta viata de muritor!
  Copiii sunt bucuria,mandria si mangaierea noastra dar si viitorul!
  Sinecurile, marirea, avantajele, functiile politice si elective si paranoia indusa de acestea, si care, din pacate se manifesta din plin in prezent, la foarte multi demnitari, sper sa fie, macar pentru dv., vremelnice.
  Educatia insa, bunul simt, caracterul, respectul fata de oameni (indiferent ca acestia sunt colaboratori, colegi, alegatori sau anonimi) sunt esentiale si definitorii pentru o personalitate. Personaje avem din plin, personalitati, insa, mai putine.
  Nu am deloc incredere in persoanele publice care nu au “cei 7 ani de acasa”, nu au respect, jena, bun simt fata de tot ce ii inconjoara. Nu am incredere in oportunisti, superficiali, mondeni si care doar asa inteleg sa isi construiasca imaginea si cariera. Pentru mine acestia nu conteaza, daca asa au ales sa fie, nu au ce cauta in viata publica si nu acestia trebuie sa ne mai influenteze si conduca destinele.
  Sigur, nici eu nu mi-as lasa copiii sa invete la scoala … doamnei Vergu.
  Dar oamenii normali, ce pot face?
  Poate dv va veti trimite copiii sa invete in strainatate, doar asa au facut si doamna Macovei, si domnul Videanu si … multi altii.
  Poate ca asa vor avea sanse.
  Noi,insa, oamenii “NORMALI” din aceasta tara,ce putem face?
  Ne oferiti dv. vreo solutie de a evada din nebunia politica si prostia generalizate?
  De a ne putea exprima liber si fara constrangeri?
  De a putea insufla copiilor nostri ideea ca valoarea si competentele conteaza in Romania?
  Asistam din ce in ce mai mult la prabusirea societatii romanesti si noi nu putem pune stavila acestui fenomen.
  Doamnelor si domnilor guvernanti si demnitari, ce aveti de gand sa faceti? Doriti sa fiti ultimii care care sa stingeti lumina si sa trantiti usa in Romania?

 4. Petru că văd că subiectul persistă… am să ofer un link în concordanţă cu titlul postului:

  http://www.trilulilu.ro/carlitos/e352ef9b857d01

 5. Alexandra Stroia says:

  Sa intelegem din minunatul text de lege ca ne putem limita la studii medii…Nu e indeajuns faptul ca numarul tinerilor care isi abandoneaza studiile este in continua crestere de la o zi la alta, mai nou suntem incurajati sa facem asta, chiar printr-un text de lege.
  Unde vom ajunge?…Se incurajeaza ideea abandonului scolar, cei care totusi isi finalizeaza studiile, intampina problema integrarii pe piata muncii…si totusi “TINERII sunt viitorul..!”…
  Multumim, domnilor guvernanti pentru sprijinul acordat, noua, tinerilor si pentru conditiile create pentru a ne putea dezvolta o cariera in Romania, “Land of choice”…Unde sa in loc sa fie promovate adevaratele valori, traim intr-o lume in care suntem indobitociti zilnic de modele precum …stimata d-ra EBA,care nu stapaneshte bine limba romana, are dificultati in exprimare si carente in vocabular, impozanta d-na Udrea, etc. Sa promovam deci prostia!Trist…

 6. Gabi says:

  Ideea de acolo e că într-un text de lege nu pot să apară aprecieri aberante şi subiective, acelea că mulţi învăţători pot fi mai buni ca aceia cu studii mai înalte. În sine ideea este valabilă, dar ce caută într-un text de lege?!?…..

 7. lol =)) asta da treaba…

 8. bataie de joc

 9. rofl ce chestie

 10. lol =)) asta da treaba…

 11. buna treaba

 12. ha ? cum vine asta ?

 13. pai daca stam sa ne gandim…

 14. daca stam sa ne gandim mai bine ? pai…

 15. ha ? cum vine asta ?

Raspunde