Cristina-Ancuța POCORA

PD-L blocheaza activitatea Comisiei pentru munca

20 April 2010 ·

PD-L –ul are o noua tehnica de abordare a sedintelor Comisiei pentru munca si protectie sociala: atunci cand nu sunt bine mobilizati (deputatii PD-L si Independentii) si deci nu au majoritate, se ridica si parasesc sedinta invocand diverse motive. In mod clar vor sa controleze tot, iar cand majoritatea decide altfel decat partidul-stat mai bine blocheaza activitatea.

Cu aceasta tehnica, au boicotat si astazi dezbaterea unor initiative legislative care vizau alocatia de stat pentru copii… ordinea-de-zi

In acest ritm, dupa harababura din Ministerul Muncii, PDL blocheaza si activitatea din comisia de specialitate din Camera Deputatilor (decizionala, pe acest sector).

2 Raspunsuri la “PD-L blocheaza activitatea Comisiei pentru munca”

  1. Adrian says:

    DA, eram sigur ca PD-L o sa faca ce stiu ei mai bine, adica sa nu faca Nimic Bun pentru Noi. M-am saturat pana peste cap de prostia si nesimtirea celor ce fac parte din acest partid (celor ce se ocupa de boicot). Le Doresc Sa Ajunga In Carucioare, sa simta si ei umilinta de a nu avea bani de mancare, medicamente, proteze, plata intretinerii, etc. M-am saturat pana peste cap de prostia unora, daca as putea si maine i-as da Jos de la conducerea Romaniei, ceea ce fac ei este Genocid ( GENOCÍD, genociduri, s.n. Crimă comisă cu intenția de a distruge un grup uman, național, etnic etc. – Din fr. génocide.)

  2. lol =)) asta da treaba…

Raspunde