Cristina-Ancuța POCORA

5 Raspunsuri la “PD-L Ialomita traieste bine!”

 1. Gabi says:

  Apoi,da …cum sa nu, sefu e sef …3600lei pe luna aprilie stimulente pe cand pensionarii nu au bani de mancare , medicamente ..de traiul zilnic…inca odata demonstreaza ca pentru ”portocalii” nu e criza domnilor …e criza si reduceri salariale , reduceri de personal pentru noi ….nu pentru dansii.
  Ce as putea sa spun …. taiati de la gura batranilor , copiilor ca sa traiti voi bine …..SA VA FIE RUSINE!!!!

 2. tibi says:

  Eu sunt de acord ca aceste stimulente sunt o porcarie.Dar acest gen de stimulente nu sunt de azi,de ieri ci de cativa ani.Si erau si in timpul guvernarii Tariceanu.
  Dar eu altceva gasesc mai interesant. Faptul ca toate aceste informatii despre porcariile din institutii sunt accesibile datorita faptului ca Basescu a dat dispozitie ca toate unitatile de stat sa posteze veniturile tuturor angajatilor. Presiunea mijloacelor media,a cetatenilor si a angajatilor asupra conducatorilor de institutii va reduce treptat amploarea acestor multe si mari incorectitudini.
  Mai mult.Basescu a dat dispozitie ca unitatile de stat sa posteze si toate cheltuielile cu achizitiile de materiale si servicii.
  Eu am cerut repetat de cateva luni bune atat d-lui Vosganian cat si d-lui Voicu sa asume aceste idei si sa le introduca in programul PNL astfel incat PNL sa incerce sa reglementeze (si sa aplice cand va fi la putere ) obligatia tuturor unitatilor de stat sa posteze regulat si detailat toate cheltuielile unitatilor de stat (atat cele cu personalul cat si cu achizitiile). D-l Vosganian este de parere ca aceasta idee este o prostie iar d-l Voicu desi este de acord nu poate impune acest lucru.
  Asa incat si PNL-ul este unul din partidele care se opune cu toate fortele transparentizarii informatiilor din institutii.
  Oare de ce?

 3. Acest articol este un atentat la adresa siguranţei naţionale şi ca atare trebuie să răspundeţi în faţa legii. Acest articol este o campanie de denigrare. Hai că v-aţi speriat puţin 🙂

 4. @petrisor
  si daca acest mesaj ar deveni o realitate?! esti pregatit pentru asta?!

 5. Doamne fereşte, îmi dau trei palme peste gură 🙂

Raspunde