Cristina-Ancuța POCORA

PD-ul a primit un snop de nuieluse iar PNL, un deputat!

06 December 2010 ·

Hunedorenii nu s-au lasat cumparati de PD! Mariana Campeanu este deputat!

Grupul PNL de la Camera Deputatilor a mai castigat un membru! Mariana Câmpeanu a câştigat alegerile pentru un post de deputat organizate în Colegiul numărul 3 din Haţeg, judeţul Hunedoara.

Următorul clasat după Mariana Câmpeanu este democrat liberalul Daniel Răducanu (fost primar liberal cumparat de PD!), care a strâns 7.339 de voturi. Nicolae Timiş (fost primar liberal cumparat de PD!) a obţinut doar 2.683 voturi.

Acest rezultat imi da speranta! Cu toti banii, cu toate smecheriile, PD-ul nu a reusit sa mai castige inca un vot in Camera Deputatilor pentru politica de exterminare dusa de Guvernul Boc!

In mod natural, Mariana Campeanu va veni in Comisia de Munca, unde ministrului Botis ii va fi din ce in ce mai greu sa se prezinte!

10 Raspunsuri la “PD-ul a primit un snop de nuieluse iar PNL, un deputat!”

 1. MARIN says:

  D-na POCORA,
  Vestea reusitei D-nei Campeanu ne da tuturor o speranta; ne da incredere pentru alegerile din 2012.

 2. Martin Dan says:

  Felicitari d-nei Campeanu pentru victoria obtinut insa trebuie tras un puternic semnal de alarma pentru rezultatul extrem de mare obtinut de PDL.Din discutile purtate in teritoriu trag concluzia ca una e politica la Bucuresti si alta in tara. Imi este frica de 2012 daca PDL obtine acum un rezultat mai mare de 20%.

 3. Eu sper că acum doamna Câmpeanu va ajunge direct în centrul comisiei de muncă.

 4. HUNEDOARA says:

  Imi place de Falca, el strategul PDL, l-a facut pe Raducanu sa piarda si postul de Primar. Va imaginati cand va fi presedintele PDL. Doamne ajuta !

 5. @biblo
  eu sunt sigura!

 6. […] din Colegiul Hateg au adus in prim plan lupta dintre Putere si Opozitie, adica intre PNL si PD-L. Nu amintesc si PSD-ul pentru ca la aceste alegeri PSD chiar nu a contat. […]

 7. gabryela says:

  ma bucur ca a castigat d-na campeanu este o doamna deosebita.eram sigura ca va castiga d-na.pe d-nul raducanu il cunosc personal dar am fost foarte dezamagita cand am auzit ca a trecut in tabara pdl-ului.nu pot intelege eu si intreaga familie ce la determinat pe acest om deosebit sa treaca in barca pdl-ului.mi-a ajutat financiar baiatul meu aflat intr-un scaun cu rotile,student anul III la universitatea petrosani.de fapt la universitate l-am si cunoscut pe dl.raducanu ,dumnealui oferindu-se sa-l urce pe baiatul meu pe scari.bineinteles dupa ceva timp am aflat ca era primar la baru mare,dumnealui fiind un om foarte modest nu ne-a spus.

 8. un liberal optimist says:

  Din pacate, prezenta Doamnei Campeanu in Comisia de munca pare inutila! Legea pensiilor a trecut cum a trecut, iar Legea salarizarii unitare va trece pin asumarea raspunderii. Eventual, poate sa mai lupte pe Legea mamicilor si pe diverse legi care vor continua amputarea veniturilor tuturor categoriilor sociale. Oricum lupta e pierduta. PNL trbuie sa se regrupeze si sa faca eforturi organizatorice pentru deveni un partid de prima mana. Altfel, vai de tara noastra!

 9. Comisia de munca says:

  Comisia de munca al PNL-PSD, din Camera Deputatilor sa arate pt PDL, ca are aternativ la dezvoltare economica pe piata externa de noi locuri de munca.

  Bravo pt PNL!!!

 10. Salut. Te urmaresc de ceva timp si imi place felul in care abordezi subiectele de pe blog. Daca vrei iti pun GRATIS timp de o luna un banner la mine pe blog pentru a te promova mai bine (am 7000 vizite unice pe zi), tu fiind una dintre cele 3 persoane pe care le-am ales pentru promovarea gratuita. Daca esti interesat tot ce trebuie sa faci este sa scrii pe twitter mesajul urmator fara ghilimele “@arhi sunt de acord sa imi pui banner la tine pe blog #arhiblog”. Numai bine.

Raspunde