Cristina-Ancuța POCORA

PDL spune ca suntem viermi si ca meritam sa murim in spitale!!!

15 January 2012 ·

Iulian Urban trebuie sa demisioneze din functia de reprezentare pe care o detine! Un “geniu” ca el nu poate reprezenta,  in Senatul Romaniei,  “viermi” si nu poate sa fie platit din banii acestora!

Ca sa fiu mai clara, senatorul Iulian Urban exprima, intr-o postare de pe blogul sau ca romanii au o mentalitate de viermi si merita sa moara in spitale!

PDL trebuie sa spuna daca ceea ce afirma acest senator al sau reprezinta punctul de vedere al partidului! Daca nu ii vor retrage sprijinul politic inseamna ca Iulian Urban a exprimat punctul de vedere al PDL!

Pentru a nu va pierde vremea sa accesati blogul acestuia, iata textul postarii:

Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plang de tot ce-i inconjoara

Bravo Basescu.
A anuntat ca dupa ce medicii impreuna cu romanii care au facut miting la Targu Mures nu vor ca nimic din ceea ce se intampla acum in sistemul medical romanesc sa se schimbe, a cerut premierului sa retraga legea sanatatii. Foarte bine. Ne meritam soarta.
Meritam sa murim cu zile in spitale.
Meritam sa fim umiliti de medici
Meritam sa platim CAS-uri ca sa nu primim nimic
Meritam sa platim preturi uriase la medicamente ca sa-i imbogatim pe smecherii ce capuseasa sistemul medical
Meritam sa avem soarta d-lui Lazarescu.
Nu vi se pare dubios ca desi medicii se plang ca vor sa plece din tara pentru ca nu au conditii decente de lucru, DAR FAC MITING CA NU VOR SCHIMBAREA SISTEMULUI ACTUAL PRIN NOUA LEGE ? Nu vi se pare de-a dreptul idiotesc faptul ca romanii se plang de 22 de ani ca mor cu zile in spitale, de mafia din sistemul medical care le-a scumpit medicamentele, ca sunt victimele malpraxisului, dar FAC MITING CA NU VOR SCHIMBAREA SISTEMULUI ACTUAL PRIN NOUA LEGE ? Nu cumva suntem niste viermi care isi merita soarta, si asta pentru ca majoritatea dintre noi ne lasam indusi in eroare de dejectiile din haznalele Antenelor via USL ?” senator Iulian Urban

Cuvinte Cheie:
, , ,

3 Raspunsuri la “PDL spune ca suntem viermi si ca meritam sa murim in spitale!!!”

  1. Am vrut şi eu să las un mesaj… dar nu ştiu ce se întâmplă că blogul domnului Urban nu se deschide…

  2. Mai încerc… că sunt perseverent. 😀

  3. Am reuşit, cu greu, să las un răspuns. 😀 Sunt un exemplu de persuasiune.

Raspunde