Cristina-Ancuța POCORA

Pilula ucigasa sau legile prin care Guvernul taie salariile, pensiile sau alte venituri

28 May 2010 ·

Iata draftul celor doua proiecte pentru care guvernul isi asuma raspunderea. O varianta oficiala eu nu am vazut inca. Am intrebat chiar daca a ajuns textul la Camera Deputatilor, dupa cum citeam in presa, dar ei se jura ca nu au primit nimic de la Guvern.

draft proiect-lege-privind-restabilirea-echilibrului-bugetar

draft lege-privind-stabilirea-unor-masuri-domeniul-pensiilor

Inteleg ca or sa mai fie niste ordonante care insa, sunt in lucru acum.

4 Raspunsuri la “Pilula ucigasa sau legile prin care Guvernul taie salariile, pensiile sau alte venituri”

 1. Lucian says:

  Romani tara se pregateste de dictatura propagandistilor a prostilor si a incompetentilor. Vom informa toate cancelariile lumii despre noua dictatura instalata in Romania unei Uniuni Europene mute si a unui NATO surd. Romanii nu mai sunt capabili sa lupte impotriva dictaturi si a mafiei sustinute de institutia sinistra de la cotroceni.

 2. Stefan says:

  Nu cred ca guvernul trebuie tratat astfel pentru ca orice alt partid in locul lor ar fi actionat la fel.

 3. Gabi says:

  ” Acest Guvern nu are nici o vina ca trebuie sa ia masuri, din cauza suprapunerii a 2 crize: o criza interna a deficitului structural al Romaniei si suprapunerea peste aceasta a unei crize globale. Cat timp nu s-au suprapus, Romania a continuat sa functioneze,mai exact ne-am furat caciula: consumam mai mult decat producem. ”…da!?!?….acum trei luni d-le Boc nu spuneati acelasi lucru ….hotarati-va odata…..oricum luati masuri singuri, nu tineti cont de nimeni …tara pentru dv nu reprezinta nimik …
  @Stefan
  Eu cred ca, celelalte partide politice macar ar fi dat ocazia sa vada si alte idei….era de datoria lor …nu pot spune aceslasi lucru de guvernul pinguin ….glasul poporului reprezinta pentru ei un radio pe care il inchid si il deschid atunci cand au chef …..o sa il deschida in campania electorala …

 4. felicitari super ok blogul. Te as ruga daca se poate sa sa scri un mic articol despre siteul http://www.youvideo.ro downloadezi si convertesti muzica de pe youtube, Multumesc, sau un simplu link te rog.

Raspunde