Cristina-Ancuța POCORA

PNL: 150 de parlamentari

11 December 2012 ·
Partidului Național Liberal a obținut la alegerile parlamentare din 9 decembrie a.c. un număr de 150 de parlamentari, dintre care 49 mandate de senator și 101 mandate de deputat.
Scorul obținut este unul istoric și reprezintă cel mai bun rezultat înregistrat de Partidul Național Liberal din decembrie 1937 până astăzi.
Președintele PNL, Crin Antonescu, a obținut cel mai bun scor electoral dintre toți candidații pentru Senatul României, și anume 78,32%. La Camera Deputaților, un alt liberal, Marin Almăjanu, a înregistrat cel mai bun rezultat, cu 87,66% din sufragii.
Este un rezultat care consacră definitiv Partidului Național Liberal ca un partid mare, în sens sociologic, fructul unei munci deosebite pe care au dus-o liderii PNL, liderii locali, conducătorii de organizații, candidații, echipele de campanie.
 
iata aici lista cu parlamentari liberali: Lista%20mandate%20parlamentari%20PNL(1)

6 Raspunsuri la “PNL: 150 de parlamentari”

 1. asa_parteneri_lipsa says:

  http://www.guraialomitei.com/gura-ialomitei/cum-e-turcu-si-pistolu/#comments

  scuze de deranj dar chiar trebuie sa stiti ce parteneri aveti in Ialomita.
  linkul de mai sus va duce la sit-ul de serviciu al PSD cu prioritate la finantatorul lor Musoiu Stefan.
  Cam asta e parerea lor despre oricare altii pt. ca ei sunt mai presus.
  …….iar comentariile la articol ilustreaza si mai bine “luminatia” lor.

 2. Felicitari pentru rezultate si succes in parlament si la guvernare, sa reusiti indeplinirea promisiunilor din campanie.

 3. Urmează problema bugetului… 😀

 4. Paul says:

  Felicitari pentru recordurile din rezultate, sa dea D-zeu sa putem duce o guvernare pentru binele acestui norod, parca blestemat! Tine-o tot asa esti de admirat pe ce culmi ai ajuns si cat de bine!
  Nu mai dau de tine nicicum, ti-ai schimbat nr. de tel, nu-l mai ai pe cel cu 882 la sfarsit?

 5. aura says:

  Felicitari pentru noul mandat!Sper ca peste patru ani sa fii pentru a treia oara in Parlament, sa reprezinti judetul Ialomita si sa ne mandrim cu cel putin doi parlamentari PNL de Ialomita…

 6. marian says:

  DOAMNA pocora va rog sa le amintiti celor din usl si de persoanele cu handicap grav din nastere care isi duc traiul zilnic din o indemnizatie de 290 de lei care nu a mai fost indexata din vremea guvernului nastase.
  este oare o prioritate pentru guvernul usl sa indexeze indemnizatia celor cu handicap grav din nastere de 290 de lei? va rog din suflet sa ajutati URGENT si aceasta categorie greu incercata care o duc ingrozitor de greu cu aceasta indemnizatie mizera pe care nimeni nu o indexeaza toti ne uita. oare cat timp o sa treaca pana cand un guvern o sa isi intoarca fata si catre cei cu handicap grav din nastere? cand o sa se preocupe cineva pentru o indexare cat de mica a acestei indemnizatii de 290 de lei? multumesc anticipat

Raspunde