Cristina-Ancuța POCORA

Curtea Constitutionala e sesizata!

23 September 2009 ·

Gasiti aici-1  Sesizarea Curţii Constituţionale cu privire la Legea privind reorganizarea unor autorităţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional si

 aici-2 sesizarea cu privire la Legea educatiei nationale, legi pentru care Guvernul  şi-a angajat răspunderea în faţa Parlamentului în şedinţa comună a celor două Camere, în data de 15 septembrie 2009.

In privinta legii salarizarii unitare, maine se va da votul pe motiune. In functie de rezultat, luam in considerare si depunerea unei sesizari pe aceasta lege la Curtea Constitutionala.

4 Raspunsuri la “Curtea Constitutionala e sesizata!”

 1. Stimata doamna,

  Va invit sa transmiteti un comentariu si doamnelor din Ladies Agreement Club de pe blogul meu:
  http://nordiclarisa.wordpress.com

  Multumesc
  Larisa

 2. Multumesc pentru comentariu de pe blogul meu. Imi dati voie sa va fac si o prezentare oficiala ca membra a acestui club? Doriti sa scriu ceva anume in descrierea dvs. Astept comentariu pe blog.

 3. @larisa
  Sigur. Pe blogul tau poti sa faci orice vrei. Nu pot sa indraznesc sa spun eu ce anume sa scrii. E liber!

 4. Elena says:

  Intelegind ca un om politic e prea ocupat,ma ofer sa corectez greselile de scriere care apar din belsug pe acest blog,contra cost,evident.Cu deosebire ,folosirea aiuristica a cratimei ma asigura ca n-as muri de foame mult timp ,pina cind s-ar intelege complicatele reguli .Nu ma faceti sa cred ca ati lasat scoala prea devreme, in favoarea vietii politice.Stiu ca liberalii isi cresc copiii in cultul valorilor autentice(ce-i drept,stiu asta din carti).Cum sa le recomand un blog de politician,ca sa vada dezbateri politice adevarate,daca nu respectati o minima decenta intelectuala-ortografia?

Raspunde