Cristina-Ancuța POCORA

Prioritatea “0” pentru PNL: un nou guvern cu un program de guvernare pentru Romania!

28 September 2010 ·

În România tensiunea socială crește, situația economică a României se agravează pe zi ce trece si, mai grav, sisteme esențiale ale unui stat – ordine publică, educației, sănătate, se descompun sub ochii noștri.

 Este momentul sa să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru ca acum când este acută nevoie, să oferim României o alternativă de guvernare.

Partidul National Liberal a desemnat si prezentat public atat un Cabinet, din umbra, cat si un Program de Guvernare.

Aici gasiti toate documentele si dezbaterile programatice din randurile liberalilor.

3 Raspunsuri la “Prioritatea “0” pentru PNL: un nou guvern cu un program de guvernare pentru Romania!”

  1. La momentul de fata PNL este singura modalitate de scoatere a Romaniei din dezastru, trebuie ca PNL sa uneasca neaparat fortele cu PSD

  2. un liberal optimist says:

    Parerea mea este ca alcoholicul de basescu si-a taia craca de sub picioare: a taiat salariile instituiilor de aparare si pensiile acestora. Desi n-ar fi vrut, cautionand un stat de incompetenti este deja pe faras. Lucru pe care daca nu-l stie il viseaza noaptea in somn. Nici afectarea veniturilor bugetarilor nu-i chiar pe plac. N-are ce face idiotul. A stimulat frauda si minciuna, e la mana mafiotilor din partid. La prima ocazie il debarca.Deja il parasesc primii tovarasi de drum. E spre binele Romaniei, pana la urma. Ma intreb: cui i-a fost frica de basescu in ultimii 6 ani? Lui Tariceanu nu,lui Vosganian nu.Evident, nici mie.. Ca daca le-ar fi fost frica nu ridicau ei Romania pana la aproape de locul 7 in UE.

  3. gabryela says:

    buna ziua.ma numesc gabriela din petrila.am fost la deva la directia de asistenta sociala ptr.rovineta si mi-a spus ca nu mai ni se acorda ca nu este masina pe numele meu care sunt asistent personal al fiului meu cu handicap grav care este major si in imposibilitatea de a fi conducator auto.masina este pe numele sotului si acum 2 ani am primit rovinieta.anul trecut nu am mai facut cerere.care este adevarul? in metodologie nu scrie ce imi spun ei,ca masina trebuie pe numele asistentului.va solicit sprijinul d-na cristina

Raspunde