Cristina-Ancuța POCORA

Program in colegiul Fetesti-Tandarei

23 October 2009 ·

     

Nu este un meci al Unirii Urziceni ci joaca echipele Gura Ialomitei-Bucu (3-1). Baietii de la Gura Ialomitei(echipament albastru) spera ca in acest an sa urce in D. Mult succes!

———————————————————————————

Astazi am fost alaturi de copiii din Fetesti, copii cu nevoi speciale. Sunt extraordinari. Muncesc mult pentru a recupera si a trai o viata normala. Au mare nevoie de ajutorul nostru. Zambetul si sanatatea lor merita mult mai mult decat le ofera sistemul de asistenta din Romania. Norocul lor este reprezentat de o mana de oameni, cu sufletul mare, care li se dedica.

Centrul “Lucia”, pentru copiii autisti

           

Centrul “Trebuie” pentru copiii cu nevoi speciale

 

Centrul social Sf. Maria (parintele Ilie). Aici li se ofera copiilor din familii foarte sarace, dupa scoala, o masa calda si sunt ajutati sa-si faca temele.

 ——————————————————————————-

In aceasta saptamana activitatea mea in colegiu va cuprinde:

 

Vineri, 23 octombrie

v     11.00-12.00 – vizita/voluntariat la Centrul pentru copiii autisti “Lucia”, Fetesti

v     12.00-13.00 – vizita Centrul pentru copiii cu nevoi speciale “Trebuie”, Fetesti

v     13.00-14.00 – audiente – Cabinet Parlamentar Fetesti

 

Sambata, 24 octombrie

v     16.00-18.00 – Gura Ialomitei*

 

Duminica, 25 octombrie

v     10.00-12.00 – Fetesti – Ziua Armatei

 

* particip la diverse evenimente ale localitatii. Pentru ca am observat ca la audiente nu apuc sa ma intalnesc decat cu putini cetateni am decis sa particip la evenimente obisnuite ale comunitatii locale (evenimente sportive, religioase, sociale…).

 

 

5 Raspunsuri la “Program in colegiul Fetesti-Tandarei”

 1. […] Chiliman, Andrei Gerea, Calin Popescu Tariceanu,Claudiu Taga, Codrin Scutaru, Craciun Florin, Cristina Pocora, Mihaela Vochin, George Serban, Ioana Dudulean, Ion Usca, Irina Iliescu, Marius Vladu, Octav Pelin, […]

 2. Stii ce am invatat cel mai repede eu , ca politica e pe voturi.Cei mici merita atentie si ei dar nu acum.
  Spor la treaba.

 3. bolnav de cancer la 24 de ani

  Bolnav de cancer la 24 de ani

  Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR :

  RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vă rog ajutaţi-mă! dacă nu, pot să mor!

  E-mail: [email protected] Telefon: 0757205495 Vă mulţu mesc anticipat. Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor? Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. 0757205495 …

Raspunde