Cristina-Ancuța POCORA

PSD-PDL vot impotriva punctului de pensie de 45%!!!

11 May 2009 ·

Astazi, in plenul Camerei Deputatilor s-a luat in dezbatere Ordonanta de Urgenta prin care actualul guvern micsoreaza punctul de pensie! Prin care o lege in vigoare nu este respectata (45% punctul de pensie).

Am facut un amendament prin care ceream respectarea unei legi votate, deja, de Parlamentul Romaniei in 2008. El a picat pentru ca parlamentarii PSD si PDL nu au respectat legea si nici promisiunile electorale! Dar asta a devenit o practica constanta care nu mai surprinde pe nimeni!

Iata aici votul impotriva pensionarilor! vot-amendament-pnl-pentru-punct-pensie-45

Un Raspuns la “PSD-PDL vot impotriva punctului de pensie de 45%!!!”

 1. Alexandra Stroia says:

  Nu e de mirare ca actuala guvernare da uitarii inca una din promisiunile facute in timpul campaniei electorale , cand apela fara nicio jena la voturile pensionarilor, profitand ulterior de increderea care li s-a acordat.
  Nu este prima data cand se intampla acest lucru si cu siguranta nici ultima.
  De regula , in Romania , se promit multe si nu se concretizeaza nimic si se ignora necesitatile masei de populatie cu situatie precara sau ingreunata de anumite dizabilitati fizice .
  Este de admirat cum ati sustinut amendamentul in Plen , reamintindu-le distinsilor colegi ca exista o lege in vigoare si votand astfel , dansii o incalca.
  Din pacate insa, nu va puteti lupta cu morile de vant.Cu doar cateva persoane integre in Parlament , nu se va face primavara!

Raspunde