Cristina-Ancuța POCORA

PSD votează împotriva majorării alocației pentru copil

19 May 2015 ·

Victor Ponta, Rovana Plumb și PSD au arătat astăzi, încă odată, că își bat joc de copii! Copiii României sunt la cheremul lui Victor Ponta și al Rovanei Plumb.

(video din dezbaterea din Comisie)

Astăzi, în Comisia de Muncă din Camera Deputaților, TOȚI parlamentarii PSD au votat împotriva dublării alocației la 84 lei și au votat chiar și împotriva altui amendament al PNL de a crește alocația la 50 lei. Nu doresc să majoreze alocația, nici cu 8 lei, nici cu 42 lei!

Se mai gândesc “dacă le face bine la imagine” să majoreze la 50 de lei, dar nu au votat astăzi pentru amendamentul inițiat de PNL. Analizează să facă această majorare pe un text de lege inițiat de parlamentari ai PSD, într-o ședință în care să fie și Rovana Plumb, și toată presa ca să se vadă cum se preocupă PSD de soarta copiilor din România! Mai importantă este imaginea!

Soarta României și alocația copiilor nu ar trebui să fie subiect de dispută politică și de orgolii, mai ales că toate partidele declară că suțin, dar, când este momentul votului, se întâmplă ca astăzi în comisie.

Îi asigur pe cei de la PSD că eu voi vota majorarea alocației indiferent dacă este un amendament al meu sau al PSD pentru că obiectivul meu este să mărim alocația și copiii să beneficieze de acest drept al lor.

În același timp, cred că fiecare dintre noi ar trebui să meargă și să vorbească cu parlamentarul care îl reprezintă și să-i ceară clar să voteze pentru creșterea alocației pentru copii!

(Iată aici votul foarte clar exprimat pe amendamentul cu privire la mărirea alocației pentru copil la 50 lei)

vot nominal alocatie 50 lei

Raspunde