Cristina-Ancuța POCORA

Rusine, domnule primar Liviu Negoita!

26 March 2010 ·

Ieri am primit acest mesaj de la domnul Lucian Plesoianu: “…va spuneam intr-o interventie anterioara ca aveam un dosar la serviciul Spatiu locativ al Primariei sect 3, pana anul acesta eram instiintati anual, prin scrisoare, pt reinnoirea dosarului. ei bine, din ac an “datorita crizei financiare, Primaria nu isi mai permite sa instiiteze in scris pers. cu dizabitati” asa ca cine a asteptat instiintarea de la Primarie, a asteptat degeaba, iar eu am pierdut dreptul pe anul 2010 de a figura pe lista celor care solicita o locuinta la serviciul Spatiu Locativ al PRIM. Sect. 3…”

 

In aceeasi zi citeam urmatoarea stire:

“„Financiarul” dezvaluia recent cum se fac achizitiile de produse de papetarie si consumabile la Primaria Sectorului 3. Dupa o analiza mai amanuntita a anun­turilor publicate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), a rezultat ca primaria condusa de democrat-liberalul Liviu Negoita (foto) a cumparat prin achizitie directa, fara licitatie, produse de peste 56.000 de euro fara TVA, de la doua fir­me cu acelasi obiect de activitate si cu acelasi patronat. Este vorba despre Dac Exim 03 SRL si Nobila Casa Paper SA. Pen­tru aceste achizitii s-au facut nu mai putin de 34 de contracte, defalcate pe tipuri de produse si producatori: hartie, to­ner, cartuse etc

 

Valoarea totala a con­tractelor atribuite direct intre 11 si 16 mar­tie este de peste 229.000 de lei (56.100 de euro, la un curs de 4,09 lei/euro), fara TVA.” …

 

Domnule primar,

vreau sa va intreb ceva: daca v-ati intalni fata in fata cu acest om, ati avea curajul sa-l priviti in ochi?!

Mi-e teama, insa, ca, la nesimtirea pe care o afisati prin atribuirea unor astfel de contracte, ati avea tupeul!!!

6 Raspunsuri la “Rusine, domnule primar Liviu Negoita!”

 1. Gabi says:

  Traversam o perioada de criza sau nu ? Daca sunt atatia bani publici asta inseamna ca unii pot sa fure ? Rusine institutiilor statului ca nu-si fac datoria si nu ancheteaza aceste cazuri de coruptie !

 2. Alin B says:

  Oare de ce ASTFEL de fapte concrete nu sunt difuzate mai larg , de ex pe un portal “abuzuri” pe site-ul partidului de pe care toţi simpatizanţii să poată culege muniţie, atunci când au ei chef – pt că de aceea sunt simpatizanţi – şi nu să fie postate informaţiile într-un mod care să le facă greu de utilizat???
  Alin

 3. @Alin
  uite, pe acest blog, vei gasi semnalate astfel de situatii. il poti considera adiacent site-lui pnl, la fel ca si blogurile celorlalti colegi! Grovaz ar fi ca lucrurile sa nu ramana doar la stadiu de “semnal”.

 4. MARIN says:

  Cred ca trebuia sa-i prezentati d-lui Negoita si definitia cuvantului “RUSINE”, ca sa inteleaga despre ce este vorba.

 5. Nu mai plangeti ca intradevar asa este , cunosc firme si persoane care cumpara produse de birotica , tonere si alte consumabile de la noi cu preturi mici in cantitati masi si se mai si lauda ca merg cu ele in licitatii la diferite firme …

 6. Ioan says:

  Noi oamenii de rand citim prostiti ce scrie presa despre acesti afaceristi si nu mai intelegem nimic! Daca este adevarat ca domnul Negoita face afaceri dubioase atunci locul acestui domn este la puscarie nu la primarie! Daca nu este adevarat, cine scrie aceste lucruri trebuie la fel sa dea socoteala! Unde sunt institutiile statului ? Exista organe de ancheta ale statului ? Ne mai reprezinta institutiile statului? Se tem institutiile statului sa faca dreptate daca acesta este rolul lor ? Domnilor Judecatori, va rugam, va imploram alungati-va teama din suflete si aduceti dreptatea iara in tara fiindca intr-o zi veti da socoteala in fata Domnului pentru felul cum ati judecat. Despre domnul Negoita am sa va spun doar atat : intr-o zi de audiente o femeie oropsita de soarta a cerut ajutorul , noi cei ce asteptam la rand am aflat ce situatie are si i-am plans de mila si-am sperat ca acest domn o va ajuta ! Un sut in penk a primit si-a plecat disperata spunandu-ne ca se va sinucide! N-am putut dormi o lunga perioada cu gandul la acea femeie! Asta in timp ce construieste fantani cantatoare de miliarde (chiar atat sa coste acea fantana si acele banci? )! Mie nu-mi trebuie fantani si nici panselute si nici banci de bambus (toate astea-s cumva afaceri ?) daca oamenii mor de foame in case ! Mizeria si foamea celor oropsiti dar care traiesc cinstit nu-i mai misca pe acesti inbuibati !

Raspunde