Cristina-Ancuța POCORA

4 Raspunsuri la “Scrisoarea catre FMI”

 1. Ion M. says:

  Buna ziua.
  Am citit “scrisoare catre Fondul Monetar International” si nu am gasit nicio referire la taierile bugetare pe partea de studenti.
  1.Va rog sa-mi spuneti daca detineti informatii in legatura cu taierile bugetare in legatura cu studentii.
  2.Mamele studente vor mai primi indemnizaţie lunară de 600 lei sau vor fi si ele cu 15%?
  Va multumesc!

 2. Scrisoarea e mesajul general. Cum se face ce scrie in scrisoare va fi in textul cu care guvernul isi va angaja raspunderea. Exist aci, pe blog un draft de text, dar cum apare variant finala, o postez.

 3. Gabi says:

  Eiii…si nu e bine ceea ce se intampla in Grecia??!!…
  Aceasta este atitudinea normala a oricarui popor cand puterea nu il mai reprezinta.Ei inlatura guvernul prin forta… Este o regula care nu apare in nici o Constitutie, deoarece se subantelege…. Grecia ar trebui sa fie un exemplu pentru Romania fata de ceea ce inseamna ATITUDINE. Din pacate, poporul roman nu a stiut niciodata sa aibe atitudine, de aceea trimit o astfel de scrisoare…..ceea ce au scris ei acolo este MOARTE INCEATA DAR SIGURA!

 4. mary says:

  Referitor la situatia din Grecia,am stiut de la inceput ca poporul grec nu o sa lase ca cei ce reprezinta tara sa faca ca populatia sa sufere,chiar credeati ca o sa taie din salarii?sunt foarte uniti au blocat tot,au inchis si aeroportul,metroul de suprafata tot saptamani intregi si au obtinut ceva.Noi ce o sa obtinem luni pe 31 mai cand va incepe greva generala,cand deja scrisoarea catre ,,Fondul Monetar International”e deja pregatita??situatia din invatamant se schimba pe zi ce trece,nu-i de mirare ca si din administratie sa nu abandoneze..putini au puterea sa mearga mai departe.Daca Dumnezeu si-ar arunca o privire…singura solutie ar fi sa pice Guvernul,altfel tara asta o sa intre in colaps.

Raspunde