Cristina-Ancuța POCORA

SE POATE!

08 June 2009 ·

Rezultatele alegerilor pentru Parlamentul European 2009

 in Colegiul 1 Fetesti-Tandarei*

 

 

PSD

38,5%

PD

24,64%

PNL

21,33%

PRM

11,2%

Eba

3,97%

* numaratoarea paralela PNL

 

Este un rezultat strans care ne face optimisti.

Cu acest rezultat, Colegiul nr 1 Fetesti- Tandarei se situeaza peste media judeteana si peste cea nationala a PNL.

Nu este cel mai mare scor pe care il puteam obtine (vezi alegeri generale 2008 – 38% ) dar arata ca aici PNL- ul are o echipa, care conteaza in atentia cetatenilor. Datorita acestui lucru eu privesc cu optimism rezultatele obtinute de PNL in Colegiul nr 1. Si indraznesc sa spun ca, de la acest rezultat, pornim constructia pentru alegerile prezidentiale din toamna!

 

Pentru ca rezultatul este meritul lor, as vrea sa le multumesc si sa- i felicit pe colegii mei din toate localitatile din Colegiu. De asemenea ii felicit si pe colegii din restul judetului care au obtinut rezultate bune!

 

Ca astfel de rezultate să fie obţinute, însă, la nivel judeţean, cred ca ar trebui sa se faca o evaluare foarte serioasa iar unele persoane sa- si asume rezultatul slab al organizatiei PNL Ialomita (11,31%), prin demisie.

 

Rezultatele intr- un partid se obtin doar prin munca in echipa. Cred ca, la nivel judetean, la PNL Ialomita, ar trebui sa mai taiem din uscaturi si sa strangem randurile!

 

 

10 Raspunsuri la “SE POATE!”

 1. guraialomitei says:

  Aseara (7 iunie – ziua alegerilor) sediul PNL Slobozia era inchis la ora 19.00. In timpul asta la PSD si PDL forfotea lumea, zbarnaiau telefoanele. Am plecat prin judet si am mai trecut pe acolo la 10 sau 11 noaptea. Thanx God, erau gogu, martin si inca unu’. si o tanti. tot cam asa a fost si la locale si la generale. Atunci de unde rezultate?

 2. costi says:

  Cristina,

  Parerea mea e ca trebuie sa plece repede,dar foarte repede, din functii de conducere, multii lideri ai PNL care sunt acum la conducerea centrala a partidului.

  Inertia nu e suficienta sa obtii voturi!

  Nici macar “orbanizarea” discursurilor!

  Ce spui???

  Eu zic ca asta, adica
  http://www.tariceanu.ro/Blog/CalinPopescuTariceanu/art/206/Scrisoare-deschisa-catre-liberali.html

  E UN PAS ENORM INAINTE !

 3. Aoleu, dar cat a luat PNL in restul judetului daca tu ai luat 21? vreo 8 cred…

 4. felicitari!!!!

 5. petronel tudor says:

  E normal, la citi bani a bagat PNL in zona Fetesti ca sa fiti aleasa deputat, sa aiba un scor bun.
  Dar se cuvine sa dam o scurta comparatie de la Slobozia: PNL 8,75%, PRM 14,4%. Liberali penibili!

 6. @guraialomitei
  trist…dar adevarat! Eu inca mai cred ca se poate face o echipa buna aici!

  @cristi
  Aceste rezultate cer o analiza foarte lucida, pe care sunt sigura ca actuala conducere o va face. Cred totusi ca nu este totul pierdut si ca mai avem sanse in toamna!

  Sunt multe adevaruri in scrisoarea lui CPT.

  @mihai voicu
  🙁 stai bine cu calculele! am mai avut cateva localitati in 15-20%, in rest…

  @razvan
  multumesc razvan, dar nu este suficient. Tr luate masuri urgent!

  @petronel
  la slobozia a fost schimbata o echipa pentru ca nu avea rezultate. obtinea 8-15%. Acum este o alta echipa, mult mai vocala in sedintele interne, care a obtinut….!

 7. Alexandra Stroia says:

  Nu e de mirare ca la sediul PNL bate vantul si nici macar in momentele-cheie nu se schiteaza nici o miscare…
  Personalitati expirate precum Gogu, Martin s.a.m.d ar trebui sa elibereze zona si sa faca posibila improspatarea echipei cu personal profesionist, ambitios si apt de lucru!In cazul de fata, ar fi extrem de eficienta o reforma a capeteniilor din PNL…Ne-ar face tuturor un mare serviciu daca domniile lor si-ar recunoaste conditia depasita!
  Trebuie luate masuri, in regim de urgenta, pentru campania din toamna!

 8. gabi says:

  Felicitari pentru procentul pe care l.ai scos pe colegiul tau; dar stiu ca se putea mult mai bine……aveti o echipa frumoasa acolo,( aici il corectez pe d.l Petronel Tudor spunandu.i ca nu banii pnl.ului au scos depuatul pe Fetesti – Tandarei ci munca in echipa )care in mod sigur va scoate un scor mult mai bun la prezidentiale.

 9. Voi transmite felicitarile tale catre: Dinu Alexandru, Nuti Rosu, Gheorghe Catrinoiu, Jipa Ioan, Sica Stoica, Brotac…..catre toti cei care au muncit!

 10. gabi says:

  As dori sa fac un comentariu referitor la organizarea alegerilor,am citit cu atentie comentariile facute mai sus si pot spune ca aveti dreptate cand spuneti ca echipa P.N.L la nivel de sus mai trebuie improspatata,pacat ca unii tineri au venit cu sufletul deschis si sau inscris in partidul PNL,cu dorinta de a face treaba,dar vazand ca nu li sau dat posibilitatea sa se afirme,pur si simplu nu au fost luati in considerare vor sa se retraga.Oricum daca nu se munceste in echipa nu vad cum la alegerile prezidentiale domnul Crin Antonescu o sa iasa printre primii doi sa poata trece de primul tur de scrutin.O sa mai vorbim..

Raspunde