Cristina-Ancuța POCORA

Sebastian Lazaroiu citeste acest blog! Ai un mesaj pentru el?

28 June 2011 ·

Astazi, in cadrul discutiilor  de la Comisia pentru Munca si Protectie Sociala, domnul Sebastian Lazaroiu, Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, a declarat ca imi citeste blogul si este la curent cu ceea ce postez aici.

Prin urmare, daca aveti mesaje catre domnia sa, aici este locul unde aveti sansa ca ele sa fie cunoscute de ministrul muncii. 

P.S. Va rog sa folositi un limbaj decent, pentru a nu fi nevoita sa intervin.

15 Raspunsuri la “Sebastian Lazaroiu citeste acest blog! Ai un mesaj pentru el?”

 1. Da. Am eu. Am inteles ca nu mai vrea asistati sociali în campania electorala.

  A declarat asa: “Voi avea grijă ca Inspecţia Socială întărită să nu lase niciun primar, indiferent de culoare politică, să folosească asistaţii sociali ca masă de manevră electorală” –

  Foarte bine! Dar l-as intreba: cu asistatii de lux cum ramane? Domnii Patapievici, Mihaies, Neamtu, Funeriu si restul mai pot fi folositi in campaniile electorale? Multumesc.

 2. Îmi este uşor să cred că domnul Lăzăroiu citeşte acest blog, îmi este greu să cred că domnul Lăzăroiu ar putea să răspundă la o întrebare adresată de mine.

 3. Biblo,
  dar macar iti afla punctul de vedere!

 4. am şi eu, ca tot omul de rând, o întrebare pentru domnul în cauză:
  Dacă tot este ministru (eu aşa am înţeles şi vreau să cred că şi dânsul a înţeles asta), când va renunţa la rolul de trâmbiţă prezidenţială şi se va apuca de treabă? Că, har domnului, şomaj avem la greu, în domeniul asistenţei iar ar fi de lucru cât cuprinde; şi aş putea continua cu înşiruirea, dar nu are sens.

  P.S. Iar dacă voi primi şi un răspuns, aş fi recunoscător dacă nu ar fi cu Albă ca Zăpada sau alte “concepte” de-ale dânsului.

 5. Păi punctul meu de vedere nu-l află dintr-o întrebare pe care o adresez…

  Eu suspectez că ştie domnia sa punctele mele de vedere ca urmare a rezumatelor cu ceea ce scriu pe blog pe care le primeşte de la “cine trebuie” 😀 … Prea des domnii Băsescu şi Boc, şi nu numai, susţin idei pe care le-am vehiculat acum un an sau doi, sau chiar mai aproape de contemporaneitate, pentru a suspecta că cine trebuie nu citeşte. Îmi pare rău că nu cer amănunte pentru a recepta corect ceea ce spun…

  Chiar şi la revizuirea constituţiei mi-am recunoscut nişte idei… 😀 Totuşi cred că ar trebui să întrebe, pentru că sunt capabil să dezvolt ceea ce susţin…

  Desigur, se prea poate să fie o potrivire, dar atunci încep să mă îngrijorez, că e prea deasă potrivirea… să nu cumva să ajung să gândesc ca altă persoană şi să-mi pierd identitatea.

 6. Cum am spus că nu vreau să-l întreb nimic, cum a ieşit public să-mi provoace nişte întrebări.

  http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/06/concurs-cu-premii-nule.html

 7. […] Goebbles ar fi trebuit sa fie un semnal de alarma. Insa pentru Vestul condus de Marea Britanie, Franta si SUA, cei sus-numiti erau vazuti drept niste idioti care nu erau in stare de nimic. Ceea ce a urmat a […]

 8. […] lumii, de fapt e incorect spus capat pentru ca Pamantul este sferic. Sa zicem la celalalt capat al diametrului Terrei, masurabil intre Bucuresti si Phenian. Buuun. Aia din Coreea de Nord, asa cum stiu toti […]

 9. gabryela says:

  daca acest domn lazaroiu ar fi in imposibilitatea de a se sterge singur la fund,de a se spala,hrani singur,sa fie carat in brate la facultate care nu are accesibilitate pt.cei nedeplasabili in carucior ,cat ar plati lunar celui care i-ar face aceste servicii?

 10. RAMONA says:

  BLA,BLA,……SI TOT NIMIC NU SE FACE PT. ASISTENTII PERSONALI.MAM SATURAT BINE CA AU EI SALARII MARI CA SA AIBA DIN CE PLATI SARACII DE EI LA BANCII,EDILII NOSTRI SI CEI DIN PARLAMENT CA DE RESTU NU LE PASA.ATIT STIU SA SE CERTE INTRE EI IN REST NU FACE NIMENI NIMIC SI NU INTERVIN PT.CEI CARE CHIAR AU PROBLEME.

 11. Nicu says:

  Mi se par destul de corecte observatiile lui Lazaroiu

 12. lili says:

  domnule lazaroiu,cand o sa va intereseze si asistentii personali?dl botis habar nu avea ce indemnizatie au persoanale cu handicap grav gradul 1 l-am intrebat personal la o emisiune a d-nei cretulescu si sa facut de ras,dv stiti?si cand spuneti 293ron pe luna nu va e jena nu va trec transpiratiile ca se duc intr-o saptamana pe mancare si madicamente si alte 3 rabdam de foame?alba ca zapada……….

 13. […] nu imi pierd speranta, sper sa lanseze o astfel de dezbatere dupa ce va citi acest post, ca doar ne-a marturisit ca este la curent cu ceea ce se scrie pe acest blog. « Strategia PD-UNPR-UDMR pentru eutanasierea romanilor pana in […]

 14. gabriela says:

  Mi-as dori tare mult sa va vad pe dvs., domnule “sinistru” traind cu 800 lei pe luna! Dvs. 800 sotia dvs 800 si 2 copii scolari! Ca rechizitele si cheltuielile la scoala sunt asa cum sunt! Nu va e rusine sa sustineti ca cei care castiga 800 lei/luna sunt bogati?! Cred ca dvs dati mai multi bani pe combustibilul la masina intr-o luna decat castiga acesti 40% dintre “bogatii” Romaniei! Ar trebui sa va cereti scuze public pentru aceasta jignire!

 15. Oare indemnizatiile noastre a pers cu handicap cand se vor mai mojora? Oare daca Ministri din Guvernul Boc ar avea cate un copil cu handicap precis sar schimba lucrurile. Dar din pacate in tara noastra totul se face din interes si fiecare pt iel. Nu stiu daca noi pers cu handicap maia vem dreptul la viata din moment ce Guvernul nu ne ofera aceasta sansa ci numai neo face mai grea.

Raspunde