Cristina-Ancuța POCORA

Şedinţa CNCD, privind afirmaţiile denigratoare ale doctorului Florin Tudose la adresa femeilor, a fost reprogramată

07 March 2011 ·

Programată, initial,  pentru data de 8 martie 2011, sedinta  CNCD, privind afirmaţiile denigratoare ale doctorului Florin Tudose la adresa femeilor, a fost reprogramată pentru data de 28 martie 2011, ora 10.00, la sediul Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).  

Sedinta a fost reprogramata pentru că domnul Florin Tudose a anunţat că nu putea participa la dezbatere.

5 Raspunsuri la “Şedinţa CNCD, privind afirmaţiile denigratoare ale doctorului Florin Tudose la adresa femeilor, a fost reprogramată”

 1. Stelian says:

  Dna Deputat cum il suportati pe Ivaschescu in sedintele pe Comisii, uitati-va va rog pe CV-ul sau. Il avea consilier personal pe Sorin Vaduva ala de a fost promovat pt o zi la vami. Un dezastru si unul si altul.

 2. […] merge catre: Diana, Cristina, Florentina, Gabriela, Mika, Theo, Ramona, Roxana, Corina, Oana, Cookie, Mirela, […]

 3. De 8 martie domnu’ Tudose e ocupat cu oferitul florilor şi pupăturilor doamnelor şi domnişoarelor pentru care, umil, are o adâncă “consideraţie” atâta timp cât acestea se arată delicate, gingaşe, neincomode, supuse şi cuminţi.
  Cine iese din prototip e suspectă de boală psihică…

 4. gabryela says:

  era si normal sa fie reprogramata.

 5. […] 28.03.a.c. ,orele 9.00 voi fi la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, pentru “intalnirea” cu domnul doctor Florin Tudose. « Inainte sa mergi la gratar, planteaza un […]

Raspunde